Dejligt sommerhus på kæmpe grund med god beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30043
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrups skønne ​​sommerhusområde, midt i den vestjyske natur, finder I sommerhuset på Ndr. Skovvej 17. Den over 3000 m² naturskønne ejendom er omgivet af træer og buske. Du kan medbringe i alt 8 personer, så tag familien eller alle vennerne med. Jeres 2 hunde er også velkomne her.

Renoveret i 2021 – fantastisk beliggenhed nær skoven

Feriehuset, der blev totalrenoveret i 2021, tilbyder i alt 110 m² feriehus til alle, der ønsker en pause fra hverdagen. Med den fantastiske beliggenhed lige ved skovkanten ligger ferieboligen helt perfekt. Herfra kan I udforske den omkringliggende natur med store lyng- og skovområder, men også de høje klitter, den brede sandstrand og det danske Vesterhav.

I har i alt 5 soveværelser til rådighed, som er forsynet med dobbeltsenge (140×200) og et enkelt af værelserne har en enkeltseng i stedet (90×200). Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme, så selv når du er på ferie med dine bedste venner, kan du nyde et øjebliks fred. Takket være gulvvarmen på badeværelset er kolde fødder ikke en mulighed her, og det er behageligt selv i årets køligere måneder.

Brændeovn, internet og moderne varmepumpe

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine. Stuen har den næsten uundværlige brændeovn, hvor I rigtig kan nyde hyggen om aftenen eller en efterårsmorgen. I kan også bruge en moderne luft-til-luft varmepumpe i stedet, som sikrer den rumtemperatur, I ønsker i sommerhuset.

Fantastisk beliggenhed – få minutter i bil til havet og Henne Strand

Både i bil og til fods kan I nå den naturskønne Houstrup Strand på få minutter. Selvfølgelig kan du også gå på en fantastisk vandretur gennem den nærliggende plantage, hvor der er masser af lyng ud til klitterne, der kan ses i horisonten. I baggrunden kan I høre lyden af ​​bølgerne, der viser dig vejen til havet.

Den populære badeby Henne Strand kan eksempelvis nås langs stranden, på forskellige vandrestier gennem Blåbjerg Klitplantage eller med en kort køretur. Her finder I adskillige butikker, forskellige restauranter og caféer samt en masse aktivitet uanset årstid. I selve Houstrup kan I købe friske rundstykker og snacks på den nærliggende campingplads, mens den nærliggende by Nørre Nebel tilbyder et stort udvalg af flere supermarkeder og gode specialbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30043

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schlicht und sehr sauber. Die Raumaufteilung ist sehr gut und man hat viel Platz. Drinnen wie draußen kann man sich sehr gut aufhalten. Nur in der Küche haben wir ein paar Kleinigkeiten vermisst.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist ideal für 2 Familien mit oder auch ohne Kinder.
Es ist gemütlich eingerichtet und alles was man braucht ist vorhanden

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein charmant eingerichtetes und geräumiges Ferienhaus, wo man auch die Möglichkeit hat, sich zu separieren. Eine schöne moderne Küche mit allem was benötigt wird. Keine Mikrowelle vorhanden was uns aber nicht gestört hat. Zwei Terrassen mit Sitzgelegenheiten und auch genügend Platz für die Kinder in der Nähe des Hauses zu spielen unter Beobachtung. Die Lage des Hauses ist günstig, man ist schnell im Ort oder aber auch am Strand, alle weiteren Ausflugsziele sind gut erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:110 / 2.814
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...