Hyggeligt sommerhus til 5 personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30052
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Til en familie, der vil på en afslappende ferie ved Vesterhavet, er dette sommerhus på Anders Lyhnesvej 29 i Houstrup et oplagt valg. Det hyggelige sommerhus med brændeovn rummer plads til op til 5 personer. Sommerhuset er desuden blevet renoveret i 2021.

Hyggelig indretning med brændeovn

Sommerhusets 65 kvadratmeter fordeler sig på 3 gode soveværelser – 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens det tredje er indrettet med 1 enkeltseng. Desuden er der også 1 badeværelse i feriehuset.

Overalt i sommerhuset vil I møde en hyggelig indretning, som I straks vil finde jer godt tilpas i, når I ankommer til feriehuset. I stuen er der en brændeovn, der sørger for at fuldende feriestemningen i sommerhuset, når I er samlet foran tv’et til en god film, spiller spil eller laver mad.

Udover at fuldende den hyggelige feriestemning spreder brændeovnen også dejlig varme i feriehuset – og ellers sørger en energivenlig varmpumpe for, at I har et godt indeklima i sommerhuset.

Stort udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ

Sommerhuset ligger på en 2.113 kvadratmeter stor grund, hvor I har god plads at boltre jer på. Til glæde for børnene er der både en sandkasse, hvor de kan bygge store og flotte sandslotte, og et gyngestativ i haven.

Mens børnene leger og hygger sig i haven, kan I andre finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene, der står til rådighed for jer på terrassen, og nyde den friske, vestjyske luft og lyden af fuglefløjt og vindens susen i træerne. Som afslutning på dagen kan I samles på terrassen til en lækker middag på gasgrillen.

Besøg Vesterhavet og Blåbjerg Klitplantage

Fra jeres ferieadresse på Anders Lyhnesvej 29 i Houstrup har I 3,5 kilometer til Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande, der fortsætter så langt, øjet rækker. Det er værd at besøge Vesterhavet og sandstrandene på alle tider af året.

Et andet sted, I kan besøge på jeres ferie, er Blåbjerg Klitplantage, der ikke ligger langt fra sommerhuset, hvor I kan komme helt tæt på den smukke, vestjyske natur. I plantagen er der både cykel- og vandrestier, som I kan opleve naturen ad.

Når I skal købe ind på ferien, kan I gøre det i Nr. Nebel, hvor der er et supermarked samt flere specialbutikker, I kan købe ind hos.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.113
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...