Bo romantisk i stort sommerhus på lækker naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30054

Rustik romantik og rå natur: Med direkte adgang til skoven finder I på en 3600 m2 stor uforstyrret naturgrund dette unikke helårsvenlige sommerhus, som er totalombygget i 2009. Med god plads inde og ude fås her på Sdr. Skovvej 5 alle ingredienser til en hyggelig og aktiv ferie for op til 6 personer med skovens rige dyreliv som nærmeste nabo.

Unikt hus med 2 store soveværelser og 2 badeværelser samt gæstehus

Det 142 m2 store hus er indrettet i smagfuld sydeuropæisk stil, bl.a. med synlige loftsbjælker og gulv af naturskiffer (gulvvarme) i køkken, stue og gang. Værelserne har fyrretræsgulv lagt som skibsplanker. Der er god af skabsplads til alle gæster.

Midt i huset finder du et hyggeligt køkken med adgang til terrassen og med kig til stuen, som rummer et stort rundt spisebord, sofahyggekrog med TV samt bibliotekshjørne med brændeovn, hvor du kan nyde en bog, den knitrende ild og udsigten over den store naturgrund.

De to store soveværelser er smagfuldt indrettet med nye, brede, bekvemme senge (2020). Det ene har eget badeværelse, TV og direkte udgang til en af den store træterrasses hyggelige læhjørner. Det andet soveværelse har et lille skrivebord, og på det andet badeværelse findes husets vaskemaskine.

Gæstehytten har 2 gode, brede senge og er opvarmet/isoleret, så det kan benyttes til overnatning og ophold året rundt. Foran gæstehytten er indrettet en hyggekrog med rustikke havemøbler i genbrugstræ.

Terrasse med læ, ly og enestående naturudsigt

Den 90 m2 store sydvendte træterrasse med hele to overdækkende lækroge forlænger sæsonen med flere måneder, og I vil nyde at opleve naturen fra terrassen både dag og aften, forår, sommer og efterår. Gode stisystemer indbyder til lange ture i området – måske en frisk 2,5 kilometers travetur til stranden, eller en frisk cykeltur i skoven, hvor du måske vil udfordre dig selv på et af Danmarks bedste MTB-spor her i Blåbjerg Plantage.

Fra sommerhuset på Sdr. Skovvej 5 er der kun 10 minutter i bil til butikker og gode spisesteder fx i Henne eller Nymindegab, og spiller du golf, kører mountainbike, rider eller har lyst til en tur i badeland, så har du også disse muligheder inden for 10 minutter, ligesom der generelt i området er masser af interessante udflugtsmål for hele familien. I stuens hyggelige bibliotekshjørne finder du generel information om området, samt kort og luftfotos over skønne vandrestier, bl.a. direkte fra huset gennem skov og uberørt klitlandskab til havet.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:142 / 3.600
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...