Charmerende træsommerhus med brændeovn i fredelige omgivelser

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 28, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30070
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sorte sommerhus udstråler klassisk sommerhusferie med sine bjælker og sin idylliske beliggenhed midt i Houstrups skovområde omkranset af de høje grantræer. I dette dejlige ikke-rygerhus kan I holde en ferie med jeres nærmeste i ro og fred.

Afslappende ferie foran den knitrende brændeovn

På de 55 m² er der plads til 4 personer, og her bor I småt, men hyggeligt, med masser af mulighed for at komme hinanden ved. Den charmerende og venlige indretning fra ende til anden sørger for en god atmosfære fra første ferieøjeblik, og her vil I med sikkerhed føle jer godt tilpas.

I det hyggelige opholdsrum, kombineret med spiseafdelingen, kan I slappe af på sofaen med en god bog og en varm kop kaffe, og på de kolde feriedage vil brændeovnen sørge for at sprede masser af varme og feriestemning.

Det fine køkken indbyder til fælles madlavning og i de hyggelige soveværelser kan I få en god nats søvn, mens det lyse badeværelse med bruser og gulvvarme runder indretningen godt af.

Grillaftener på den overdækkede terrasse

Fra den charmerende stue kommer I direkte ud på den overdækkede terrasse, hvor havemøblerne står klar til jer. Og på de lune sommeraftener kan I tænde op i grillen, mens børnene leger på græsplænen eller gynger på husets gyngestativ.

Bo midt i Houstrups smukke og fredelige omgivelser

Feriehuset på Sdr. Skovvej 28 ligger midt i Houstrups smukke skovlandskab, og her kommer I til at bo fredeligt og helt uforstyrret. Den 2.000 m² store grund er omgivet af de høje træer, og her er feriestemningen og ikke mindst idyllen i top.

Har I lyst til at udforske naturen, er der masser af cykel- og vandrestier i området, der fører jer gennem det rige landskab med skov, klitter og lyngbeklædt hede. Og kun få minutters kørsel væk finder I den fantastiske sandstrand i Houstrup.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30070

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind nur 2 Personen , allso suchen wir nicht so große Ferienhäuser und meistens kurzfristig . Das Ferienhaus war für uns gut , größe und Einrichtung okay . Es war auch gut sauber .

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhiges, gemütlich und praktisch eingerichtetes Ferienhaus, in dem man sich sofort wie zuhause fühlt. Das nicht einsehbare, große Grundstück sorgt auch außerhalb für Privatspähre, obwohl das Ferienhaus nicht besonders abgelegen liegt. Man hat dennoch den Eindruck, im Wald zu sein und ist nicht den in Deutschland üblichen Lärmquellen und Motorenlärm ausgesetzt.

DK
D.
sagde , Danmark

Velindrettet og fint lille hus på en afskærmet grund. Meget roligt område.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (14 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...