Luksusferie i dette flotte stråtagshus med pool

3
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 24, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30074
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne ferieområde i Houstrup finder I dette superflotte stråtagshus beliggende på en skøn naturgrund. Udover at være udstyret med en pool, finder I også både sauna og spabad i huset, ligesom der er gode legemulighederne for de mindste udendørs.

Lækkert lyst indrettet med sauna og spa

Poolhuset på Ndr. Skovvej 24 er dejlig stort og rummeligt. Huset er indrettet til de maks 8 personer og også familiens hund er ganske velkommen.

Indretningen er både hyggelig og stilfuld, og I vil føle jer godt tilpas, så snart I træder ind ad døren. Den store spisestue giver masser af mulighed for samvær og hygge, både under aftensmaden og efterfølgende foran fjernsynet.

Dette sommerhus med pool er en drøm for børnene, og mens de leger sig trætte i den 21 m2 store pool, kan I læne jer tilbage i spabadet eller saunaen og nyde freden og roen. Det er derudover også en fantastisk måde at slutte dagen af på efter en lang gåtur gennem de smukke omgivelser.

Stor åben terrasse med legeplads til børnene

Huset råder over en dejlig stor terrasse, der er åben ud til det store græsareal. Desuden er hele grunden omkranset af høje træer, så I har masser af privatliv, når I ligger og soler jer på terrassen.

Den store naturgrund giver også børnene og hunden rig mulighed for at slå sig løs. Mens I læner jer tilbage i liggestolene, kan børnene nyde godt af gyngerne, sandkassen og sågar trampolinen, som står til rådighed fra april til oktober hvert år.

Efter en dejlig afslappende dag i solen, kan I runde godt af med en grillaften på terrassen for hele familien. Her kan morgendagens udflugter blive planlagt over et godt glas vin, mens aftensolen lige så stille maler himlen smuk orange. Perfekte omgivelser til en skøn og afslappende familieferie.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30074

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für die Personenzahl perfekt ausgestattet. Der Pool ist eine gelungene Abwechslung für nicht so schöne Tage. Das Grundstück ist sehr gepflegt und eignet sich auch für kleinere Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Complete and nice house, you only have to pack your clothings. Anything else you need is there. It’s nice and quiet and has perfect places outside where you can sit and enjoy the sound of silence.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das vierte Mal in diesem Haus. Letztmalig 2004 noch bei Schultz-Houstrup gebucht.

Jetzt war es der schönste Urlaub, insbesondere der beste Zustand und Ausstattung des Hauses mit einem super Serviceangebot.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 2.925
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...