Rigtig charmerende sommerhus med brændeovn

3
icon
icon
icon

Engvejen 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30083
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus på Engvejen 19 emmer af ægte ferieidyl, og I vil straks føle jer hjemme i de personligt indrettede omgivelser. Huset rummer plads til 5 personer og egner sig perfekt til den lille familie.

Personlig indretning og mange gode feriestunder foran brændeovnen

De lyse vægge, gulve og møbler gør indretningen både venlig og hjemlig og lægger en afslappende atmosfære i huset. Huset er indrettet både personligt og hyggeligt, og her er der lagt op til en klassisk sommerhusferie i idylliske omgivelser.

Har I brug for en dag i afslapningens tegn, eller melder vejrudsigten regnvejr hele dagen, er der masser af små hyggekroge i huset, hvor I kan læse en god bog i ro og fred.

Efter en dejlig feriedag kan I lade de sidste timer rinde ud med en hyggelig spilleaften omkring sofabordet, og med den knitrende brændeovn i baggrunden er I ikke kun sikret god varme, men også masser af feriestemning.

Stor naturgrund med god plads til leg og sjov

De mindste feriegæster kommer helt sikkert aldrig til at kede sig her, eftersom huset ligger på en stor naturgrund med masser af plads til leg og boldspil. Her kan hele familien også tage et slag vikingespil i det gode vejr.

Ud over den store grund får I også en rigtig skøn, delvist overdækket terrasse, hvor I kan nyde solens varme dagen lang, mens børnene leger og udforsker området.

Houstrups rolige ferieområde er det perfekte valg til en afslappende familieferie, og her finder I masser af aktiviteter i nærheden. På en lille køretur kan I både nå den kilometerlange strand, en af de hyggelige små feriebyer som Henne Strand eller Bork Havn og et hav af fritidsaktiviteter for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30083

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist einfach nur "hyggelig"!!!
Es ist nicht nur liebevoll eingerichtet, sondern sorgt (auch mit dem schönen Garten) für absolute Erholung und Entschleunigung! Ein wahres Kleinod!
Die Umgebung – inkl.der Nordsee – tut ihr Übriges.

Nein, alles war mehr als in Ordnung!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei unserere Ankunft im Haus fühlten wir uns nicht nur wie in einem Ferienhaus, sondern wie ein Gast bei den Eigentümern. Es ist liebevoll mit vielen Details wohnlich eingerichtet und wie hatten auch Dank des tollen Sommerwetters eine entspannte Urlaubswoche. Vielen Dank, dass wir das Haus nutzen durften!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und gut ausgestattetes Ferienhaus. Betten sind bequem. Küche gut ausgestattet und die Dusche ist auch schön groß. Aussenbereich gepflegt, sauber und gemütlich. Terrasse ist sehr gut ausgestattet. Gern wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2006 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...