Hyggeligt træhus til en afslappende ferie

3.5
icon
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30089
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus til en skøn, afslappende og helt enkel ferie, så har I fundet det helt rigtige træhus. Huset ligger lige i kanten af sommerhusområdet i Houstrup, så her har man rig mulighed for at slappe af uden hverdagens stress.

Hyggeligt samvær med familien

I dette sommerhus kan i virkelig nyde hinandens samvær. Det kan I gøre over tilberedningen af aftensmaden i det åbne, veludstyrede køkken eller rundt om spisebordet, hvor I sammen kan hygge jer med en omgang kortspil.

I dette sommerhus er her plads til 6 personer, og her hører der 3 gode soveværelser til. I huset er der mulighed for at følge med online, da der er gratis Wi-fi til rådighed.

Skønt område i kanten af sommerhusområdet

På V. Hennesbysvej 22 er der intet der kan forhindre en god ferie. Området er roligt og ganske uforstyrret fra den travle hverdag.

Tag solsengene ud på de varme solrige dage og læs en god bog eller lyt til fuglene, som synger oppe mellem trætoppene. Terrassen er overdækket, hvilket jo betyder, at I på terrassen kan sidde og nyde den friske luft og den fantastiske natur i alt slags vejr.

Oplev de smukke omgivelser

I dette sommerhus må din bedste ven også komme med. Tag hunden i snoren og hinanden i hånden og gå på opdagelse i det skønne skovområde i Houstrup, som er en fortryllende legeplads både for børn og hunde.

Der er kort aftstand både på jeres medbragte cykler eller i bil til den kilometerlange sandstrand. Det populære ferieområde Henne Strand er også nært beliggende, her kan I bla. købe souvenirs, shoppe eller nyde en lækker frokost.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30089

D.
sagde , Haarlem

Et dejligt hus at være i, det er praktisk indrettet og fint til 4 personer, evt. 6 hvis der er børn med. Huset ligger midt i den skønne natur, man skimter kun et nabohus gennem træerne, men ellers kigger man ud på naturen, hvilket giver en dejlig ro. Og det ligger tæt pa plantagen med masser af gode cykelruter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.156
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...