Sommerhus på ugeneret naturgrund mellem træer og skov

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 38, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30117
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Godt indrammet af skovens grønne træer ligger dette hyggelige sommerhus i helt ugenerede omgivelser i Houstrup. Her kan I holde ferie i fred og ro i et dejlig lyst sommerhus, placeret på en stor naturgrund mellem skov og træer.

Rolig atmosfære og tid til at slappe af

Feriehusets planløsning byder på ét badeværelse, 2 soveværelser, entre samt et skønt opholdsrum. Lad de lyse omgivelser byde jer varmt velkommen i jeres nye feriehjem og mærk, hvordan den rolige atmosfære får jer til at slappe af og falde godt til helt fra første ferieøjeblik. På Hans Hansensvej 38 er der plads til 4 feriegæster samt et kæledyr.

Den åbne spisestue ligger i forbindelse med køkkenet, og her er der lagt op til en masse dejlige feriestunder med de nærmeste. Her bidrager det store vinduesparti og ovenlysvinduerne med dejligt naturligt lys og omgivelserne trækkes med ind i sommerhusets hjerte, opholdsrummet. I det hyggelige sofahjørne er der plads til afslapning og filmhygge. Brændeovnen vil sprede masser af feriestemning på de kolde dage, og rundt om spisebordet kan det hjemmelavede måltid rigtig nydes, mens de næste dages ferieplaner bliver lagt, og I hører jeres yndlingsmusik via. sommerhusets Bluetooth højtaler.

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, som bliver samlingspunktet på de dejlige solskinsdage. På den hyggelige træterrasse kan I sidde i læ for vinden med en god bog og morgenkaffen, mens fuglene kvidrer i baggrunden.

Bo ugeneret midt i naturen

Den grønne græsplæne og de høje træer rammer den fine sorte træhytte ind, og her har I rigelig plads til at sole jer på den åbne terrasse og hygge jer omkring havebordet i helt ugenerede omgivelser.

På terrassen kan I nyde de lune sommeraftner med mad fra sommerhusets grill

Sammen med de skønne og rolige omgivelser får I en masse naturoplevelser i nærheden, og en gåtur i skovområdet eller en udflugt til Blåbjerg Plantage er helt oplagt her.

Ligeledes ligger Vesterhavet og Henne kun en lille køretur væk fra feriehuset. Ved Vesterhavet er der rig mulighed for at ligge og slappe af ved stranden eller blive blæst igennem på en kold efterårsdag – modsat byder Henne på byliv med butikker, isværker og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30117

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich Eingerichtet.Im Haus ist es durch die viele Fenster schön hell.Die Küche ist gut ausgestattet. Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines Ferienhaus für 4pers sehr gemütlich u gut isoliert.haben uns wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines feines Häuschen, dass auch für 4 Personen genug Platz bietet.
Es ist zweckmäßig und doch gemütlich eingerichtet; man kommt herein und fühlt sich gleich wohl.
Die Einrichtung, das Bad, der Hausrat… alles ist in Ordnung…. sogar ein Toaster und ein Handmixer sind vorhanden, ein Gasgrill und ein Kohlegrill…eine Geschirrspülmaschine…..
das Paket wäre nicht zu übertreffen, wenn noch eine Waschmaschine vorhanden wäre.
Wir würden "unser Häuschen " gerne wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.520
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...