Klassisk rødt træhus med brændeovn og opvaskemaskine

2.5
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30120
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vester Hennebysvej 11 finder I dette klassiske sommerhus, så søger I et enkelt og hyggeligt sommerhus, hvor I kan varme jer omkring brændeovnen, er dette rødmalede træhus lige det rette valg for jer. Gennem vinduerne fra stuen kan I se den store have, hvor der er mulighed for, at børnene kan lege i sandkassen eller på gyngestativet.

Enkel, klassisk indretning

I de bløde, behagelige møbler kan I tilbringe mange hyggelige stunder sammen med et spil kort eller en god film på TV’et. Der er fra stuen åbent til køkkenet, så her er plads til, at hele familien kan være med, når frokosten eller middagen skal laves.

De store vinduesfronter tillader en masse dejlig lys og varme at komme ind i den lyse stue, og herfra kan I læne jer tilbage i lænestolen og se direkte ud i haven, hvor I kan følge med i det jyske dyreliv. Det hænder også, at nogle af skovens beboere kommer på besøg.

Her er plads til leg

På den 2.600 kvadratmeter store grund er der rigeligt med plads til, at børnene kan spille bold, imens I har hevet liggestolene ud og nyder solens varme stråler. Grunden er omringet af meterhøje træer, som bidrager til, at I kan være jer selv – ganske uforstyrret i ro og fred.

Mulighederne er mange

Ikke langt fra dette skønne sommerhus ligger Blåbjerg Klitplantage, som er et fantastisk eventyrland for de yngste. I Blåbjergskoven er der mulighed for smukke gåture, og I kan køre mountainbike eller nyde en skøn medbragt frokost hjemmefra.

Fra plantagens top kan I se det populære ferieområde Henne Strand, som kun er en kort køretur væk. I Henne Strand kan man shoppe, spise frokost samt middag, og selvfølgelig bade ude i vores skønne Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30120

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, helles, gemütliches und sehr gut gelegenes Ferienhaus. Ideal mit Hund, da komplett eingezäunt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 2.600
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...