Hyggeligt sommerhus med brændeovn i Houstrup

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 49, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30165
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Kirkeflod 49 i Houstrup, hvor du finder dette hyggelige feriehus. Beliggenheden er ugenert bag træer på en dejlig naturgrund, ideelt til en familie med børn og måske en hund, men naturligvis også til venner, der bare gerne vil holde en hyggelig ferie sammen. Med 3 km til Vesterhavet har I ikke langt til den kilometerlange sandstrand, en dukkert i bølgerne eller at opleve den altid imponerende solnedgang i Vesterhavet.

4-personers feriehus med brændeovn og varmepumpe

I sommerhuset på 78 m² er der fokus på samvær, så man kan samtale, uanset om man er i stue, spiseplads eller køkken. Det veludstyrede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider, inklusive opvaskemaskine og induktionskogeplader. Efter middagen kan I tænde op i brændeovnen og hygge jer i sofaen eller spille kort, mens ilden i brændeovnen knitrer i baggrunden – det er ægte feriestemning. Til de køligere dage er der en energibesparende varmepumpe i feriehuset, som hurtigt og effektivt skaber en behagelig temperatur og et godt indeklima.

Feriehuset har plads til 4 personer i tre soveværelser, hvoraf de to er indrettet med en 140 cm bred dobbeltseng. Feriehusets rummelige badeværelse har bruser og gulvvarme.

Afskærmet terrasse, roligt beliggende midt i naturen

Feriehuset ligger på en smuk naturgrund, hvor man uforstyrret kan tilbringe skønne dage og aftener. Terrassen har både en åben, en afskærmet og en overdækket del, så I har gode muligheder for at finde en god plet, uanset vejret. Der er havemøbler og liggestole til rådighed, som du kan slappe af på. Har du ikke lyst til at lave mad? Intet problem, du kan bare tænde op i grillen og nyde en grillaften i det fri.

Dejlig rolig beliggenhed til en afslappende ferie

Houstrup er et fredeligt og naturskønt ferieområde, og beliggenheden på Kirkeflodvej er ingen undtagelse. Høje træer omkranser grunden og plads til ugenert privatliv, hvis man vil nyde solrige dage på terrassen. Med et sommerhus i Houstrup bor I midt i vestkystens smukke og omskiftelige natur. Der er sandstrand, klitter, hede og skov inden for få kilometer fra feriehuset. Der er mange muligheder for at udforske den jyske vestkysts mangfoldige natur på forskellige vandrestier, for eksempel i Blåbjerg Klitplantage. I kan også besøge Bork Vikingehavn eller tage en dagstur til Legoland i Billund. Her er simpelthen alt, hvad feriehjertet kan begære.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.394
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...