Hyggeligt feriehus med sauna til 6 personer

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30180
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I en familie eller en vennegruppe, der leder efter et feriehus til jeres næste ferie, så bør I overveje dette hyggelige feriehus i Houstrup. I feriehuset på Anders Lyhnesvej 12 kan I samles til en ferie for op til 6 personer og 1 hund, og her kan I se frem til hyggelige stunder i alrummet og masser af afslapning i saunaen.

Hyggelig indretning, brændeovn og sauna

Sommerhuset på Anders Lyhnesvej 12 i Houstrup byder inden for med sin hyggelige indretning, og der kommer ikke til at gå lang tid fra jeres ankomst, til at I føler jer hjemme her!

Sommerhusets hjerte er alrummet, der forener køkken, stue og spisestue. I kommer helt sikkert til at tilbringe en stor del af jeres ferie her, hvor I kan samles til madlavning, film og spil, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen.

Fra sommerhusets badeværelse har I adgang til en dejlig sauna, der indbyder til mange afslappende stunder i løbet af jeres ferie. I kan også nyde en tur i saunaen efter en frisk gåtur eller efter en dukkert i Vesterhavet.

På sommerhusets 90 kvadratmeter venter jer desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, som I kan få jer en god nats søvn i, så I kan få samlet ny energi til jeres næste feriedag.

Tilbringe de solrige feriedage på terrassen

Udendørs venter jer en skøn terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer, som I kan sætte jer godt til rette i, så I rigtig kan slappe af på en god plads i solen.

På de lune ferieaftener kan I også samles på terrassen, hvor I kan tilberede aftenens middag på sommerhusets grill.

Oplevelser i nærheden

Fra sommerhuset på Anders Lyhnesvej 12 i Houstrup er der forskellige ting i nærheden, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. Der er blandt andet Blåbjerg Klitplantage tæt på, hvor I kan gå eller cykle igennem den skønne natur.

Derudover er der selvfølgelig også Vesterhavet, I kan besøge, der ligger 4 kilometer fra jeres ferieadresse, og som I kan tage ud at opleve på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30180

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit teilumzäunter Terrasse und freiem, hellen Grundstück. Feuerstelle, Grill und Platz für Kinder zum Toben vorhanden. Heller, platzreicher, in einander übergehender Wohn- Essbereich. Voll eingerichtete Küchenzeile mit kleiner Arbeitsplatte. Platz im Wohnbereich, Esstisch oder Sitzgruppe, jeweils für Familie mit 4 Pers. ausreichend. Gemütliche, kleine drei Doppelschlafzimmer mit teils offenen und teils geschlossenen Ablagemöglichkeiten für die Kleidung (1x mit Fernseher). Gemütliche Sauna. Waschmaschine und Trockner, sowie Geschirrspüler vorhanden. Zahlreiche Unternehmungsmöglichkeiten in der direkten und leicht entfernten Umgebung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus. Ich habe hier mit meiner Familie, die 2 Kindern Urlaub gemacht. Es war alles vorhanden, was man zur Versorgung benötigt. Die Zimmer waren hell und freundlich eingerichtet. Es war sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in diesem gemütlichen Ferienhaus gleich wohlgefühlt. Wir haben die vielen Terassen mit den schönen Gartenmöbeln genossen. Unser Hund das tolle grosse Grundstück.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.875
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...