Skønt luksuriøst sommerhus med unik beliggenhed i naturen

4
icon
icon
icon
icon

Houstrup Strandvej 25, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30190
5 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Så bliver det ikke bedre: Dette luksuriøse sommerhus har med sin unikke beliggenhed midt i lynghede og skov samt den fantastiske indretning alle ingredienser til en perfekt afslapningsferie med op til 5 personer.

Unikt hus med sauna, spa og gæste-wc

Helt igennem gennemført i sin stil, er dette feriehuset til dig, der drømmer om en luksuriøs afslapningsferie fjern fra byens uro. Allerede ved ankomsten kan du mærke forskellen til de typiske feriehuse – her har du en rummelig entre og plads til sko og jakker og i husets gæste-wcét står både vaskemaskine og tørretumbler til din rådighed.

Det største wow vil du sikkert opleve, når du træder ind i husets hjerte – dets opholdsrum med stue, køkken og den store spiseplads. Her kan hele familien føle sig veltilpas, lave mad og spise sammen eller bare slappe af. Indretningen er gennemført stilfuld, bekvem og hyggelig – sæt jer til rette i de bekvemme lænestole eller den store sofa og bare nyd udsigten over eng, hede og skoven gennem det store panoramavindue – og få chancen for at se både rådyr-, krondyr, ræv og store rovfugle på nært hold.

Til en rigtig selvforkælelsesferie hører naturligvis både spa og sauna og nogle rigtig gode bekvemme senge for en god nattesøvn.

Terrasse med enestående udsigt

Bo der, hvor du hele dagen kan nyde duften af lynghede blandet med lidt salt fra havet. Imens børnene leger på gyngen, kan du sætte dig til rette på terrassen og nyde udsigten. Gode stisystemer indbyder til lange gåture i området – måske en frisk 2,5 kilometers travetur til stranden og derefter en tur i saunaen.

Skal feriekøkkenet forblive koldt er der gode spisesteder at finde fx i Henne eller Nymindegab og spiller du golf, kører mountainbike eller rider, så er der gode muligheder for disse sportarter i området, ligesom der er masser af interessante udflugtsmål for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30190

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Luxus-Ferienhaus, liebevoll eingerichtet mit einem besonderen Charme, nahezu alle Wünsche werden so erfüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles war prima. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und 2 wunderbare Wochen verbracht. Jede Zeit wieder



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 3.000
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...