Flot sommerhus med brændeovn og plads til 4 personer og 2 hunde

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30193
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Jeppesvej 10 er et hyggeligt lille sommerhus med plads til 4 personer og op til 2 hunde. Et godt valg for den lille familie eller et par på udkig efter et klassisk sommerhus, der ligger i det rolige område, Houstrup. Feriehuset er tidssvarende og er lyst og venligt indrettet. Her har du alt, hvad du behøver til at holde ferie med plads til hygge og nærvær.

Hyggeligt sommerhus med 2 soveværelser

I de rolige omgivelser ved Houstrup, nærmere bestemt Jeppesvej, finder I dette hyggelige feriehus på en skøn naturgrund omgivet af høje træer. Sommerhuset rummer 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. Her er også et badeværelse med brus og vaskemaskine, så du har mulighed for at få vasket tøj på ferien.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er udstyret med mikroovn, opvaskemaskine og en lille fryser. Her vil I helt sikkert kunne fremtrylle mange lækre måltider. I sommerhuset er der selvfølgelig en hyggelig spiseplads og en stor sofa, der inviterer til afslapning. De store vinduespartier i stuen giver masser af lysindfald, så rummet fremstår meget større. I det ene hjørne af stuen står brændeovnen, som vil sikre en hyggelig ferie og samtidig sprede varmen i huset. På de køligere dage kan I hurtigt varme sommerhuset op med den energibesparende varmepumpe.

Gode muligheder for afslapning i haven

Fra stuen kommer I direkte til terrassen, hvor I uforstyrret kan nyde freden og roen. Der er behagelige havemøbler og liggestole, så I virkelig kan lade batterierne op og komme udhvilet tilbage fra ferien. I kan afslutte aftenen med et måltid fra grillen, mens solen langsomt går ned og fuglene kvidrer i trætoppene.

Skab gode minder i Houstrups skønne natur

Ønsker I et sommerhus i et roligt område, er Jeppesvej 10 stedet for dig. Houstrup har et smukt naturlandskab, der er nemt at udforske til fods eller på cykel. Er I afsted med børn, er der flere legepladser i området, som bestemt er et besøg værd. Med lidt held kan I også se egern, rådyr eller ræve i området.

Vesterhavet er selvfølgelig også altid et besøg værd. Uanset årstid er det godt for sjælen og her flyver tiden simpelthen afsted.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30193

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein funtionelles kleines Haus für 2 Personen. Super funktionierende Elektronik. Geschirrspüler und Waschmaschine top! Auch die Klimaanlage ist super. Geschirr ausreichend vorhanden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.574
Renoveret / Byggeår:2020 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...