Renoveret feriehus perfekt til familieferien

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 108, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30207
7 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus er med sine 4 soverum ideelt til den lidt større familie, der vil nyde en afslapningsferie ved den skønne jyske vestkyst. Her bor I i dejlige omgivelser, – på en skøn naturgrund og i et hus, som er indrettet med alle vigtige hårde hvidevarer, så der bare kan slappes max af og hygges sammen.

Slap af med brændeovn, vaskemaskine og tørretumbler

For de helt små er der både højstol og barneseng, de mellemste vil elske køjesengene og til de store er der gode 140ér dobbeltsenge. Her er simpelthen plads til hele familien og familiens hund er også velset.

På Hans Hansensvej 108 bor I rigtigt dejligt. Huset er i 2018 blevet renoveret og er lækkert, lyst og moderne indrettet. Her er brændeovn til hyggeaftener, stor fryser i skuret til is og madvarer – eller måske til de friskfangede fisk fra Ringkøbing Fjord? Selvfølgeligt rummer køkkenet en opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskinen og tørretumbleren afrunder billedet af en ferie, hvor det er gjort nemt, rigtigt at kunne slappe af.

Nyd udelivet på en dejlig lukket terrasse

Imens børnene leger på gyngerne og bygger fantasibyer i sandkassen slapper mor og far af på liggestolene på den lukkede terrasse. Hunden ligger i skyggen, dejlig træt efter en lang gåtur gennem skoven ned til stranden. Der er købt ind til grillmad, og selv der er lovet regnvejr hen på dagen, er det intet problem, – grillen er allerede rykket ind under halvtaget på den overdækkede terrasse – det er ægte ferietid på Hans Hansensvej 108.

Ferie med hund i naturskønne Houstrup

Ikke kun familierne men alle naturliebhaver elsker Houstrup. Her er store skønne skovområder, lynghede og naturligvis kilometerlange strande, som indbyder til lange gåture med hunden, der naturligvis også gerne vil en tur i hundeskoven. I og omkring Houstrup er der masser af aktivitetsmuligheder. Elsker du at klatre, gå på museum, fiske, spille golf, ride eller cykle på mountainbike, – Houstrup er et fantastisk udgangspunkt til mange spændende oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30207

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet alles,was man braucht. Die Küche ist gut ausgestattet und Reinigungsutensilien gibt es auch.Der Staubsauger war gut.( nicht immer der Fall)
Beide Terrassen sind schön,man kann die Sonne den ganzen Tag genießen. Das Grundstück ist abgelegen und schön groß, für Kids viele Möglichkeiten, sich zu beschäftigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll ausgestattet und ist sehr gemütlich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines, sehr liebevoll eingerichtetes Haus, ideal für Paarurlaub oder die kleine Familie. Die Küche ist super ausgestattet. Die Vermieter kümmern sich sehr intensiv um Qualität des Hauses und der Einrichtung.
Sehr empfehlenswert, wir kommen wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:82 / 1.580
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...