Hyggeligt stråtækt ikke-ryger hus med spa og hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Højsvej 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30258
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige, stråtækte ikke-ryger hus i Houstrup er perfekt til en dejlig ferie med familien eller vennerne. Her kan I rigtig slappe af og nyde feriefreden med spabad og 3 skønne terrasser, hvor det gode vejr kan nydes.

Flot og indbydende indretning – med elevationssenge og spabad

Her har I et rigtig hyggeligt stråtagshus til 6 personer, hvor hundene også er mere end velkomne. Indretningen er flot og indbydende, og I vil helt sikkert føle jer velkommen, så snart I træder inden for døren. I både stue og et soveværelse er der fjernsyn og med elevationssenge i soveværelset er den gode nattesøvn garanteret.

I det rummelige badeværelse finder I et spabad, så I rigtig kan forkæle jer selv og dem, I holder af. Nyd varmen efter en lang dag på terrassen, eller en gåtur i det hyggelige og fredelige skovområde i Houstrup. Der findes ikke noget bedre!

Ferie midt i skoven med 3 hyggelige terrasser og smukke omgivelser

På Højsvej 7 kan I holde ferie midt i skoven. Huset har ikke mindre end 3 skønne terrasser, omgivet af høje grantræer og brændestabler, og med en fredfyldt og idyllisk stemning.

Mens I nyder det gode vejr og den friske luft, har børnene og hundene rig mulighed for leg på den skønne naturgrund. Blandt skovens træer finder I også en naturlegeplads med gyngestativ. Og bare rolig – det hele er indhegnet, så hverken børn eller hunde udforsker området selv.

Det fine stråtagshus ligger i smukke omgivelser nær den flotte Blåbjerg Plantage, og den endeløse hvide sandstrand ligger også inden for kort afstand, og kan nås på en kort cykel- eller køretur. Her får I med garanti en dejlig og afslappende ferie med masser af fantastiske minder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30258

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach sehr gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gut eingerichtetes Ferienhaus.die Terassen laden zum verweilen ein und das eingezäunteGrundstück mit den Spiel Möglichkeiten für Kinder ist einfach super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus für eine kleine Familie in das auch 2 Hunde mitgebracht werden dürfen. Das Grundstück ist komplett eingezäunt sodass der Hund Frei Laufen kann. Das Haus selbst ist ist zweckmäßig eingerichtet und es fehlte an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2005 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...