Charmerende sommerhus til 4 personer i Houstrup

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30276
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sommerhus på Hans Hansensvej 61 i Houstrup er ideelt til den lille familie eller to par venner, som ønsker at holde ferie sammen. Her kan I slappe af og komme ned i gear i rolige omgivelser uden at måtte undvære hverdagens fornødenheder.

Lys og venlig indretning

Loft op til kip og de lyse gulve, hvidmalede vægge og hanebånd giver en dejlig feriestemning. De store vinduespartier giver et fint lysindfald i sommerhuset, som er renoveret i 2023. Det åbne køkken i forbindelse med opholdsrummet indeholder alt, hvad I har brug for til at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. I kan dække fint op ved spisebordet, eller I kan spille brætspil der. Eller slå jer ned med en god bog i sofagruppen. Herfra er udgang til terrassen og en dejlig udsigt til naturen og dyrelivet på naturgrunden med opvoksede fyrretræer omkring. Badeværelset har gulvvarme, de to værelser er indrettet med gode senge, hvor I kan hvile godt ud. Det ene værelse har en dobbeltseng, mens det andet har to enkeltsenge.

Der er opvaskemaskine, separat fryser på 50 l og en energibesparende varmepumpe til jeres rådighed i sommerhuset.

Dejlig afskærmet terrasse og naturgrund

Den brede træterrasse går omkring 2 sider af sommerhuset, så I har rig mulighed for at finde en god lækrog eller et roligt hjørne. Benyt jer af de komfortable havemøbler, eller slap af i liggestolene, og slå parasollen op, hvis solen er for stærk. Tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid imens skyggerne bliver lange.

Ferie i Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, har I mulighed for mange skønne udflugter. Blåbjerg er Danmarks højeste klit, og har givet navn til den omkringliggende klitplantage. Fra toppen af Blåbjerg er en fantastisk udsigt, og her kan I beslutte jer for, hvor den næste udflugt skal gå til. Filsø er et naturmekka og er efter genetableringen i 2012 blevet et yndet udflugtsmål for naturinteresserede. I må naturligvis ikke gå glip af en tur til Vesterhavet, i den varme årstid kan I få en dukkert her, og ellers er en solnedgang ved Vesterhavet altid en oplevelse. I handelsbyen Nørre Nebel og ved Henne Strand kan I shoppe og købe ind til aftensmaden – måske også nyde en softice eller en kop kaffe undervejs.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30276

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines ruhig gelegenes Häuschen mitten im Grün. Große Terrasse und schöne Küche. Alles vorhanden, was man braucht, um seinen Urlaub zu genießen

DK
D.
sagde , Danmark

Pænt og godt indrette sommerhus

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, wunderschön renoviertes Ferienhaus mit Charme. Perfekt für ein Paar oder eine kleine Familie, die sich einen schönen und günstigen Urlaub wünscht.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 1.396
Renoveret / Byggeår:2023 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...