Hyggeligt stråtækt sommerhus med sauna og stor græsplæne

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30279
Gæsterne siger: icon icon

På Hans Hansensvej 9 i Houstrup står dette indbydende stenhus med stråtag på en velplejet græsgrund. Huset er perfekt til den lille familie eller kæresteparret, som gerne vil holde ferie midt i naturen. Ikke-ryger huset er med sine lyse omgivelser og smukke indretning hyggeligt og indbydende året rundt, og i husets sauna kan I lade batterierne op efter en spændende feriedag.

Venlig og tiltalende indretning

Mens brændeovnens varme flammer knitrer i baggrunden og vinden suser udenfor, kan I læne jer tilbage i sofaen med en spændende bog eller en god film og et glas vin. Den venligt indrettede stue med forbindelse til både spiseafdeling og køkken bliver feriens mødested og centrum for masser af hyggelige stunder med de nærmeste.

Det store køkken er udstyret med alt, hvad ferien behøver, og her kan der tilberedes et lækkert aftenmåltid eller brygges en god kop kaffe til morgenmaden. Her finder I også en opvaskemaskine, som vil klare det praktiske arbejde for jer, og med den energibesparende varmepumpe bliver der lidt ekstra til overs til softice og spændende udflugter til de nærliggende ferieområder.

Sauna og spændende omgivelser

Et strejf af luksus mærker I også i husets sauna, hvor I kan få varmen og slappe af efter en hyggelig gåtur under trækronerne i skoven. Saunaen ligger separat fra badeværelset, så I sagtens kan tage en wellness-session, mens toilettet er optaget.

På den gode terrasse er der masser af mulighed for at nyde den friske luft og de flotte omgivelser, og her står både liggestole og havemøbler klar til jer, så I på bedste vis kan nyde de fredfyldte naturomgivelser, ligesom alt står klar til en grillaften eller en lækker morgenmad i dagens første solstråler.

Har I brug for at variere ferien, er der mange udflugtsmål i nærheden, blandt andet Bork Vikingehavn, det tropiske badeland i Lønne eller Fiskeriets Hus i Hvide Sande, der alle byder på spændende oplevelser for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30279

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt, har alt hvad der skal være for en god ferie med familien. Dejligt med ude ting i haven til børn, gyngestativ mm.
God stand og funktionelt selv med små børn!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2008 / 1975

Køkken:

Fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...