Charmerende sommerhus på flot naturgrund renoveret i 2021

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30283
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte sommerhus på Jeppesvej 21 i Houstrup har plads til hele 6 personer på sine 130 kvadratmeter. Ferieboligen gennemgik en større renovering i 2021, og indretningen har lidt badehotelsstemning. Sommerhuset ligger lige op til en lille skov, hvor I kan gå en masse skønne ture og nyde naturen.

Praktisk feriebolig med to badeværelser og chromecast

I sommerhuset finder I 8 sovepladser fordelt på 4 værelser, alle med dobbeltsenge. To af disse værelser er på førstesalen. Der er også to gode badeværelser med gulvvarme, så der ikke kommer ikke til at være kødannelse. Indretningen giver en rigtig god atmosfære, der emmer af dansk sommerhusferie med badehotel-stil.

Her er der både vaskemaskine og opvaskemaskine der hjælper, så hverdagens pligter tager ikke lang tid. I stedet kan I bruge tiden med dem, I holder af. Når mørket falder på, kan I sætte jer til rette i sofaen og gøre brug af feriehusets chromecast, der gør det muligt for jer at følge med i jeres yndlingsserier, selvom I er langt hjemmefra.

Skøn terrasse og en dejlig grund tæt på et mindre stykke plantage

Til sommerhuset hører der en skøn terrasse med alt, hvad I skal bruge for at kunne nyde en varm dag i haven. På grunden finder I mange gode lækroge og både havemøbler, solvogne og en gasgrill, så I nemt og hurtigt kan få den startet op og smække de lækre bøffer og pølser på, når sulten melder sig.

Naturgrunden er næsten nabo til en mindre skov, hvor der er gode muligheder for gåture. Endvidere er det meste af Houstrup omgivet af store plantager. Blåbjerg Plantage er kendt for sine gode cykel- og vandreruter, og Houstrup er kun en lille køretur fra Henne Strand, hvor I kan opleve Vesterhavet, butikkerne i hovedgaden og selvfølgelig er der også isbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30283

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit Liebe zum Detail eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein zauberhafter, magischer, kluger Ort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer nicht so auf ein modernes Ferienhaus steht, ist hier genau richtig! Das Ferienhaus ist klein, aber sehr fein eingerichtet und sehr gut unterteilt, so dass jeder seine Ruhe haben kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2021 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...