Charmerende sommerhus på flot naturgrund renoveret i 2021

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30283
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte sommerhus på Jeppesvej 21 i Houstrup har plads til hele 6 personer på sine 130 kvadratmeter. Ferieboligen gennemgik en større renovering i 2021, og indretningen har lidt badehotelsstemning. Sommerhuset ligger lige op til en lille skov, hvor I kan gå en masse skønne ture og nyde naturen.

Praktisk feriebolig med to badeværelser og chromecast

I sommerhuset finder I 8 sovepladser fordelt på 4 værelser, alle med dobbeltsenge. To af disse værelser er på førstesalen. Der er også to gode badeværelser med gulvvarme, så der ikke kommer ikke til at være kødannelse. Indretningen giver en rigtig god atmosfære, der emmer af dansk sommerhusferie med badehotel-stil.

Her er der både vaskemaskine og opvaskemaskine der hjælper, så hverdagens pligter tager ikke lang tid. I stedet kan I bruge tiden med dem, I holder af. Når mørket falder på, kan I sætte jer til rette i sofaen og gøre brug af feriehusets chromecast, der gør det muligt for jer at følge med i jeres yndlingsserier, selvom I er langt hjemmefra.

Skøn terrasse og en dejlig grund tæt på et mindre stykke plantage

Til sommerhuset hører der en skøn terrasse med alt, hvad I skal bruge for at kunne nyde en varm dag i haven. På grunden finder I mange gode lækroge og både havemøbler, solvogne og en gasgrill, så I nemt og hurtigt kan få den startet op og smække de lækre bøffer og pølser på, når sulten melder sig.

Naturgrunden er næsten nabo til en mindre skov, hvor der er gode muligheder for gåture. Endvidere er det meste af Houstrup omgivet af store plantager. Blåbjerg Plantage er kendt for sine gode cykel- og vandreruter, og Houstrup er kun en lille køretur fra Henne Strand, hvor I kan opleve Vesterhavet, butikkerne i hovedgaden og selvfølgelig er der også isbutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30283

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus im Jeppesvej 21 ist ein wunderschönes Ferienhaus. Wir waren ab der ersten Minute begeistert von dem Haus. Es ist sehr gepflegt und absolut sauber. Ganz toll renoviert und im Hinblick auf Geschirr, Besteck, etc. hervorragend ausgestattet. (Es gibt sogar Eieruhr und Eier-Piekser!). Die drei Terrassen rund um das Haus ermöglichen Sonnen- und Schattengenuss über den ganzen Tag!
Die Zimmer sind bestens eingerichtet, alles ist sehr gemütlich mit viel Liebe zum Detail. In diesem wunderschönen Ferienhaus kann man sich bestens erholen.Das Haus liegt in einer Sackgasse in einem absolut ruhigen Teil des Ferienhausgebietes. Man hört wirklich nichts und hat seine Ruhe und Erholung. Das Grundstück um das Haus ist sehr schön und naturbelassen. Es ist gar nicht schlimm, dass es keine Rasenfläche gibt. Dennoch kann man beispielsweise vor der Ost-Terrasse Wikinger-Schach spielen…

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et rigtig dejligt feriehus. Skøn naturgrund, hvor det er grønt uanset hvilket vindue du kigger ud af og du føler du bor midt i naturen. Huset er virkelig hyggeligt og autentisk indrettet. Der var alt hvad vi havde brug for af køkkenredskaber, glas osv. Træterrassen foran huset fungerede også rigtig godt til både leg og afslapning. Vi var meget glade for vores ferieuge i dette skønne hus.

DE
D.
sagde , Bad Oeynhausen

Schönes und liebevoll eingerichtetes Haus. Es waren sogar mehr vollständige Schlafplätze vorhanden, als angegeben (7-8 statt 6). Küche prima eingerichtet und sauber. Zur Begrüßung stand sogar ein Blumenstrauß auf dem Tisch. Wir haben uns rundum wohl gefühlt, uns hat fast nichts zum Zuhause-Gefühl gefehlt. Auch dank tollem Esmark,Service!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2021 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...