Charmerende stråtækt stenhus for familien med hund

3
icon
icon
icon

Højsvej 43, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30289
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt på Højsvej i Houstrup står dette yderst charmerende stenhus med stråtag. Det egner sig rigtig godt til familien med hund, men også til kærestepar og venner. Her kommer I aldrig til at kede jer, og både det hyggelige sofahjørne foran brændeovnen og den store terrasse med masser af havemøbler indbyder til afslapning og fredfyldte feriedage.

Masser af hygge og lyse omgivelser

Sommerhuset er helt optimalt indrettet til de maks 6 personer og hunden, og her bliver alle feriegæster budt varmt velkommen i de hyggelige, lyse omgivelser med mange små og fine detaljer. Opholdsrummet er en kombination mellem stue med gulvvarme, spiseafdeling og køkken, så der er god plads til samvær og fællesskab.

Det store sofahjørne indbyder til mange hyggelige stunder på sofaen foran den knitrende brændeovn med en god film i fjernsynet eller en spændende bog. Ved det lange spisebord kan der spilles en runde kort, og I kan sammen nyde et hjemmelavet feriemåltid, som kan tilberedes i det veludstyrede køkken. For energirigtig varme sørger luft-til-luft varmepumpen.

I soveværelserne står 2 dobbeltsenge og en køjesenge til rådighed. Det i 2018 nyrenoverede moderne badeværelse har gulvvarme og er både ustyret med bruser, toilet, vaskemaskine og tørretumbler, så I har så lidt arbejde at gøre som muligt.

Indbydende terrasse midt i skoven

Den fine terrasse er omgivet af de høje træer, og her kan I helt ugeneret nyde ferien. Liggestole og havemøbler står klar til jer, så I kan slappe af i solen eller spise en lækker frokost i det gode vejr, og om aftenen kan I tænde op i grillen og runde dagen godt af.

Til de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, og på den store natugrund er der god plads til at lege og spille bold, ligesom de kan gå på opdagelse i det nærliggende skovområde.

Houstrup er et godt beliggende område, og herfra kommer I hurtigt til hyggelige feriebyer som Blåvand, Henne Strand, Hvide Sande og Nørre Nebel. Her er der altid noget nyt at lave.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30289

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Alles notwendige war vorhanden.
Ein sehr gemütliches Haus.
Jederzeit wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes hyggeliges Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und komplett eingerichtetes Ferienhaus, wir haben uns sofort wie Zuhause gefühlt. Würden es immer wieder buchen .

War alles bestens

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.373
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...