Dejligt sommerhus med god plads og sauna

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 91, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30291
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med den gode rumopdeling er dette skønne sommerhus et godt valg til den næste ferie med kæresten eller den lille familie. Teglstenshuset på Peder Larsensvej i Houstrup er udstyret med egen sauna, varmepumpe og brændeovn, så hyggen er helt i top, og I hurtigt kan få varmen på de kolde dage. På terrassen finder I god plads og læ til alle anledninger, både solbadning og grillaftener.

Rustik indretning og venlig atmosfære

Husets rumopdeling er både praktisk og gennemtænkt. Fra indgangen kommer I til de tre soveværelser med 2 dobbeltsenge og en køjeseng. Her finder I også badeværelset, som både rummer bruser, toilet, vaskemaskine og ikke mindst gulvvarme. Gennem badeværelset kommer I også til husets sauna, hvor I rigtig kan slappe af og få varmen efter en lang dag i den flotte natur.

Stuen er fyldt med venlig atmosfære og er kombineret med et lille køkken og en spiseafdeling. Det rustikke køkken er udstyret med alt, hvad ferien behøver: et køleskab med separat fryser, komfur med ovn og emhætte, ligesom I også finder både en mikroovn, kaffemaskine og meget andet. I stuen kan I gøre dagen ekstra hyggelig foran den knitrende brændeovn og se en god film i fjernsynet. I får selvfølgelig også en gratis internetforbindelse, så I kan streame og dele feriebilleder med dem derhjemme.

Skønne naturomgivelser på terrassen og i nærheden

Den smukke og naturrige Blåbjerg Klitplantage ligger næsten helt op til huset, og selve terrassen er omgivet af nåletræer og buske. Her kan I altid finde læ og nyde en lækker morgenmad med friskbrygget kaffe, eller tænde op i grillen på de lune aftener. Der er rigeligt med havemøbler og liggestole, så I kan slappe af i solen, og den overdækkede del af terrassen sørger for, at I kan betragte de flotte omgivelser i al slags vejr.

Rundt omkring i nærheden finder I masser af muligheder for at variere ferien – lige fra shoppeture i Varde og Esbjerg til historiske oplevelser i Bork Vikingehavn eller Fiskeriets Hus i Hvie Sande. Her er noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30291

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet!!!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Selten so ein gut ausgestattetes Ferienhaus gemietet. Oft sind sonst das Geschirr angestoßen oder in geringer, zusammengesuchter Stückzahl vorhanden. Hier war alles top, reichlich und intakt. Ebenso das Besteck. Eine weitere Freude war das ebenso intakte Kochgeschirr, insbesondere die Pfannen, die in anderen Häusern oftmals schon abenteuerlich aussahen. Daher hatte ich selber eine mitgebracht, die ich nun aber gar nicht benötigt habe. Saubere Decken und Kissen, bequeme Betten, moderne Möbel im Wohnbereich und auch auf der Terrasse. Wir haben uns rundum wohl gefühlt und kommen sicher wieder.Das Haus liegt traumhaft ruhig. Wunderbar ist das Naturgrundstück und der entsprechende Blick ins Grüne. Durch die zahlreichen Gangstis kommt man auch mit dem Rad schnell zum Campingplatz in der Nähe, wo es täglich frische Brötchen gibt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2003 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...