Sommerhus med sauna i naturskønne Houstrup

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Højsvej 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30297
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie, hvor intet mangler? Og vil I gerne føle jer hjemme fra første feriedag? Så er det flotte træsommerhus på Højsvej 20 det helt rigtige valg. Den moderne og kvalitetsbevidste indretning sammen med den åbne køkken- og spisestueafdelingen sørger for en dejlig atmosfære med god plads til fællesskab og samvær for hele familien.

Herligt sommerhus med sauna

Det 4-stjernede hus ligger midt i Houstrups skønne ferieområde, og her er der ikke overladt noget til fantasien. På den store terrasse kan I smide fødderne op af og nyde feriedagene i liggestolene, og om aftenen kan der grilles og spises en lækker middag rundt om havebordet, mens morgendagens planer lægges.

Saunaen og brændeovnen sørger for, at I til hver en tid kan få varmen, også på de kolde dage. Generelt er huset rigtig godt udstyret og råder også over en vaskemaskine og tørretumbler, så I har så lidt arbejde som muligt i jeres ferie.

Huset er omkranset af de høje træer, så I helt uforstyrret kan nyde fuglesangen og de naturskønne omgivelser. Også hunden vil befinde sig godt her, og i skoven kan der udforskes og snuses i alle kroge.

Masser af oplevelser i nærheden

Det er ikke kun selve huset, der sætter de perfekte rammer for en dejlig sommerhusferie. Også området indbyder til mange hyggelige gåture på de små, snoede skovstier under trækronerne. Den brede sandstrand ligger også kun et par minutters kørsel væk, og her finder I noget for enhver smag, ung som gammel.

Skal I planlægge en dagsudflugt, kan den lille havneby Hvide Sande klart anbefales. De små forretninger, caféer og restauranter i det hyggelige havnemiljø sætter en helt speciel stemning, og her er der masser af muligheder for at gå på opdagelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30297

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich/ wir waren das dritte mal bei Esmark in diesem Jahr zu Gast. Der Service war von der Bestellung bis zur Abreise immer sehr zufriedenstellend, freundlich und kompetent. Alle drei Häuser waren bestens ausgestattet, und zum Wohlfühlen sehr gut geeignet.
Es gibt von unserer Seite keinerlei zu kritisieren.
Sie machen es sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschön gelegenes und bestens ausgestattetes Ferienhaus um das sich die Besitzer augenscheinlich sehr liebevoll kümmern.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat meine Erwartungen noch übertroffen- es hatte alles, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt und es hat an nichts gefehlt. Super gemütlich, modern und hell…für Ruhesuchende absolut zu empfehlen!!!

Absolut keine Verbesserungsvorschläge…es war alles da und ich habe das Haus bereits für den nächsten Urlaub reserviert…

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 1.200
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...