Hyggeligt sommerhus på stor plænegrund i det grønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Sandtag 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30302
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en ferie med friskluftsgaranti, så er Sandtag 16 et rigtigt godt bud. Sommerhuset er beliggende på en stor grund i det naturskønne Houstrup. En lukket terrasse og et stort overdækket areal lover masser at udetid, og samtidigt er huset dejligt hyggeligt indrettet med stor hjørnesofa og brændeovn.

Hyggeferie foran brændeovnen

Feriestemningen er perfekt i dette feriehus med det typiske åbne køkken, en hyggespredende brændeovn og en dejlig stor hjørnesofa med plads til hele familien. Køkkenet er veludstyret og med opvaskemaskine, så der er god tid til andre familieaktiviteter. Tag fx en aftentur ved stranden med hunden og nyd efterfølgende en øl eller et krus varm kakao og et spil kort foran den knitrende brændeovn.

Stor overdækket terrasse til udehygge

Sommerhuset ligger som et åbent U mod solen og har flere terrasseudgange fx fra stuen og soveværelset. Den store grund tillader masser af lys samtidig med at randbeplantningen giver læ og hygge. Den store græsplæne inviterer i øvrigt alle boldentusiaster til en fodboldturnering.

Her er det herligt at slappe af på liggestolene på den store lukkede terrasse. Og skal der grilles eller hygges udendørs, så er det perfekt med et stort overdækket og læfyldt areal, hvor skovens svampe kan sorteres før de tilberedes i køkkenet. Måske hører I også til dem, der gerne nyder aftenstemningen med spil og sang og som nyder at kunne dække op til grillmad, selv når vejret egentligt ikke spiller helt med.

Familieferie med hund ved Vesterhavet

Houstrup Strand er rigtig skøn. I kan sagtens cykle de 3,5 km til stranden eller gå, men der er også en god p-plads lige bag klitten med et offentligt toilet.
Området omkring Hosutrup er præget af lynghede og nåleplantager. Det er ideelt til aktivitet i naturen, om der skal vandres, cykles eller rides.

Også Ringkøbing Fjord med masser af vandsportsmuligheder ligger indenfor kort afstand. Et ‘must’ er en tur til Bork Vikingehavn, en tur på skinnecyklerne i Nr. Nebel eller en tur i Bork Legeland eller i det nærliggende vandland på en regnvejrsdag.

Skal der shoppes eller spises is, så er der ikke langt til Henne Strand, og hvis I er til lækker frisk fisk, så må I ikke snyde jer selv for en udflugt til Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30302

D.
sagde , Holme-Olstrup

Dejligt hus med alt hvad man kunne ønske sig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.085
Renoveret / Byggeår:2012 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...