Velindrettet sommerhus for 2 personer nær skov og natur

4
icon
icon
icon
icon

Engvejen 47, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30309
2 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

For enden af en blind vej, på en stor grund, ligger dette flotte sommerhus på Engvejen 47 i Houstrup. Her er rigtig god plads til 2 personer, hvilket er perfekt til et par, der kunne tænke sig en rolig og stressfri ferie omgivet af Houstrups betagende natur.

Sommerhus med kontor og brændeovne

Hele 119 velindrettede kvadratmeter har I for jer selv. Her er højt til loftet og masser af plads, både inde og ude. Sommerhuset har 2 værelser, hvoraf det ene naturligvis er et soveværelse og det andet fungerer som kontor, hvilket er oplagt, hvis der stadig skal klares et par enkelte arbejdsopgaver i ferien.

Sommerhuset opvarmes af den energibesparende varmepumpe, der er god for både pengepungen og miljøet. Der er også el-radiatorer til at supplere med. Når det skal være ekstra hyggeligt, kan I starte op i en af brændeovnene og mærke varmen sprede sig, mens flammerne danser smukt bag glasset.

Ferien foregår stressfri, da her både er vaskemaskine og opvaskemaskine, så I slipper for pligterne og i stedet kan nyde ferieboligen og det skønne område.

Skøn beliggenhed tæt på natur og vandrestier

Houstrup er kendt som et fredeligt område, hvor man kan få naturen helt tæt på og bare være til. Fra adressen på Engvejen 47 har I blot 3 kilometer til havet, hvor I rigtig kan blive blæst igennem og ikke langt fra sommerhuset er der en masse små stier, som blandt andet bevæger sig gennem Blåbjerg Plantage og resten af Houstrups enestående natur.

Feriehuset er placeret for enden af en blind vej, så ikke mange biler og mennesker kommer her forbi. Ved siden af sommerhuset er et stort åbent område, hvor I kan se de store krondyr, hvis I er heldige. Ellers er der også mulighed for besøg af ræve, egern, harer og andre vilde dyr.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:119 / 2.495
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...