Sommerhus i Houstrup på 2118 m2 stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 14, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30339
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
5400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på Anders Lyhnesvej 14 i Houstrup gennemgik i 2024 en større renovering. Her har I det perfekte udgangspunkt til en hyggelig ferie, da den store grund er placeret i et naturskønt område, hvorfra I kan gå mange skønne ture.

Plads til afslapning

Det lyse sommerhus råder over 86 gode kvadratmeter, som blandt andet fordeler sig på 2 gode værelser, der hver især er indrettet med dobbeltsenge. Oplagt til et par, vennepar eller den lille familie.

Feriehuset byder på et dejligt, åbent køkken-alrum, samt en tilhørende stue, som skaber nogle fantastiske rammer for ferien. Her kan I alle lave noget forskelligt hver især, men stadig deltage i den samme samtale. En ekstra luksus er, at her både er vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I kan fokusere på at lave de ting, der er lidt sjovere.

Opvarmningen af sommerhuset kan nemt og effektivt klares med varmepumpen, der er en både energivenlig og miljørigtig varmekilde. Når hyggen skal helt i top, kan I også tænde op i brændeovnen, mærke varmen brede sig og falde i staver til synet af de knitrende flammer, der danser.

Stor grund med muligheder for hygge

På de lunere dage kan I nyde tilværelsen på terrassen i både havemøbler og på solvognene. I kan blot gå direkte ud gennem terrassedøren i stuen. Parasollen giver mulighed for skygge, hvis solen stråler skulle blive for skarpe. I kan også frit benytte jer af grillen, hvor I kan tilberede en masse lækre feriemåltider.

Den store naturgrund er hele 2118 kvadratmeter, så her er masser af plads til leg og boldspil. Fra adressen på Anders Lyhnesvej 14 har I blot 3 kilometer til det både smukke og barske Vesterhav, som uanset årstiden er et besøg værd – her kan I være heldige at finde rav efter en blæsende nat, bade i bølgerne om sommeren eller blot gå en lang tur og nyde det.

I Houstrup er der et utal af stier, som I kan benytte både på cykel og til fods. Blåbjerg Plantage er heller ikke langt væk. Her kan tage på lange ture og nyde de små fortællinger om området.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 2.118
Renoveret / Byggeår:2024 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...