Fantastisk stråtagshus med billard og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Houstrupvej 120 A+B, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30340
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en ferie i fredelige omgivelser, i et lækkert sommerhus med alt, hvad ferien har brug for? Så er det 5-stjernede sommerhus på Houstrupsvej 120 det perfekte valg til jer. Det lyst indrettede stråtagshus ligger midt i skoven, og her kan I tilbringe en dejlig ugeneret ferie med hele familien.

Ren luksus med sauna og aktivitetsrum

Sommerhuset råder virkelig over alt, hvad feriehjertet begærer, og ud over en stor sauna og et aktivitetsrum, hvor der kan spilles billard og bordtennis, er der også et topudstyret stort og meget praktisk køkken, hvor hele familien kan lave mad sammen.

Med i alt 300 m² rummer huset rigelig plads til 16 personer, så I kan tage både familie og venner med. Alle værelser har deres egen fine særpræg med fine detaljer. 2 sovepladser befinder sig på den store hems. Den store græsplæne er perfekt til boldspil og leg, og den overdækkede del af terrassen giver mulighed for, at I lige meget årstid, vind og vejr kan sidde udenfor og grille.

Om aftenen står de to hyggelige stuer klar til, at I kan holde en hyggelig filmaften sammen eller snakke alle dagens ferieoplevelser igennem, mens I nyder et godt glas rødvin i sofaen.

Herlig beliggenhed

Har I lyst til at tage på udflugt, er det berømte Bork Havn kun en lille køretur væk, og et stykke videre ligger den lille havneby Hvide Sande, som også er fuld af hyggelig atmosfære. Her er der masser af små forretninger, caféer og restauranter, der er et besøg værd.

Det omkringliggende skovområde er også perfekt til gåture, og især børnene kan gå på opdagelse mellem træerne. Stranden i Houstrup er også kun få kilometer væk, og den er næsten et “must” i løbet af ferien.

Dette sommerhus råder over alt, hvad en skøn sommerhusferie har brug for.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30340

D.
sagde , Danmark

Der er et godt og rummelig feriehus med store terrasser omkring.

D.
sagde , Danmark

Et dejligt og veludstyret hus

D.
sagde , Danmark

Dejlig sted i naturen i fin afstand til indkøb M.v. Nørre Nebel. Stort sommerhus med 14-16 sovepladser. Vi var familie forældre, børn og barnebarn 10 personer. Det bedste ved opholdet var at vi ikke havde planlagt en masse ting bi skulle, men der var plads til at vi kunne slappe af og gøre de ting man selv havde lyst til. Der var mulighed i sommerhuset for, billard, bordtennis, dart, kroket, spille spil, hygge ved pejsen, og stort fælles bord til spil eller når bi var samlet til spisning. Tak for et dejligt, hyggeligt og afslappende ophold 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:300 / 12.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

8 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...