Sommerhus med plads til hele familien og to hunde

3
icon
icon
icon

Vestervang 25, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30348
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Velkommen til det charmerende sommerhus på Vestervang 25! Med plads til seks personer og to firbenede venner, byder dette 97 kvadratmeter store feriehus fra 1999, renoveret i 2012, på en perfekt ramme til din næste ferieoplevelse. Beliggende i skønne omgivelser, tilbyder dette tilflugtssted alt, hvad du behøver for en afslappende og mindeværdig ferie.

Familiesamvær i højsædet

Indendørs i dette hyggelige sommerhus venter jer en behagelig oase af komfort og bekvemmelighed. Køkkenalrummet, med sin åbne planløsning og udsyn ud over stuen, danner et indbydende centrum for familiens samvær. Her gør en praktisk opvaskemaskine ferierengøringen til en leg, mens det lyse og luftige rum med højt til loftet skaber en rummelig atmosfære.

I stuen kan I slappe af foran brændeovnen og nyde varmen, mens I hygger jer med et spil kort. En dejlig alkove giver børnene deres eget lille helle til leg og sjov.

Badeværelset byder på gulvvarme, og her kan I forkæle jer selv med både spa og sauna efter en aktiv dag i naturen. Med både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed behøver I ikke bekymre jer om praktiske detaljer under jeres ophold.

De tre soveværelser med 140×200 senge i hver sikrer jer alle en god nats søvn og tilbyder den perfekte komfort til både venner og familie.

Udelivets mange fornøjelser

Ude  ndørs for dette charmerende sommerhus venter jer en skøn 1541 kvadratmeter stor plænegrund, hvor leg og boldspil kan udfoldes frit af både to- og firbenede familiemedlemmer.

På den lukkede terrasse kan I trygt lade småbørn og hunden boltre sig i den friske luft, mens I slapper af. Her finder I også et komplet udvalg af havemøbler, solvogne og parasol, perfekt til afslappende stunder under åben himmel. Og når sulten melder sig, står grillen klar til jeres næste udendørs middag. Til børnene er der også masser af sjov med en hyggelig sandkasse og en gynge, der vil holde d em underholdt i timevis.

En udendørsbruser giver jer mulighed for at køle af på de varme sommerdage, mens carporten sørger for, at bilen kan stå i læ. Har I en el-bil, kan I endda oplade den til jeres næste eventyr i området uden bekymringer.

Oplevelser under åben himmel

Området omkring dette dejlige sommerhus byder på en skøn blanding af natur, aktiviteter og afslapning. Med kun 5500 meter til havet og 1800 meter til indkøbsmuligheder, er I tæt på alt, hvad I behøver for en bekvem ferie.

Med de nærliggende Blåbjerg Klitter og skovplantager er der masser af muligheder for udendørs eventyr, herunder vandreture, cykelture og afslapning på de hvide sandstrande. Houstrup er et yndet feriemål for både unge og gamle, og dette sommerhus giver jer mulighed for at opleve områdets charme og skønhed på nærmeste hold.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.541
Renoveret / Byggeår:2012 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...