Lækkert ikke-ryger hus i Houstrup med masser af luksus

4
icon
icon
icon
icon

Sandtag 22, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30354
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn grund i Houstrup blandt skovens grønne træer står dette skønne ikke-ryger hus og venter på jer. Tag familien eller vennerne og hunden med på en dejlig sommerhusferie med masser af afslapning og hygge.

Lyst og moderne wellnesshus med hyggefaktor

Moderne bekvemmeligheder midt i naturen, det er kendetegnene for Sandtag 22. Huset er enkelt, men lækkert indrettet med stil og sans for detaljerne. De store vinduesfronter og terrassedøre lukker lys ind og åbner op for en skøn grøn udsigt og sammen med den store afskærmede terrasse forbindes ude og inde på smukkeste vis. Her sætter naturen scenen med et apostrof af farver fra de røde indretningsgenstande.

Fra gangen når I det centralt beliggende åbne køkken- og spisestueområde, naturligvis med hyggespredende brændeovn. På hver side af fællesarealet ligger de 3 soveværelser, der alle har egen udgang til terrasserne. Med 2 flotte badeværelser er ferielivet ekstra bekvemt, især da badeværelset, der har tilgang fra masterbedroom har både sauna og spa. Så mon ikke der vil blive tilbragt et par ferieaftener i varmen efter en dag med masser af frisk luft?

Sandtag 22 overbeviser med et moderne køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine, 2 badeværelser, sauna, spa, gulvvarme og varmepumpe, og ikke mindst både vaskemaskine og tørretumbler.

Sæt ferien godt i gang på terrassen

Følg solen rundt om huset. Begynd dagen med en kop kaffe på østsiden og afslut med en dejlig grillaften på syd-vest-terrassen, der er afskærmet og særlig stor og lækker. Tag et tæppe med udenfor og nyd de fredelige omgivelser, eller sæt jer godt til rette i sofaen, mens aftensolen stille går ned bag træerne, og den smukke orange aftenhimmel bliver farvet mørkeblå.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30354

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war toll eingerichtet und ausgestattet. Die Betten waren sehr komfortabel und die Holzterasse lädt zum verweilen ein. Es war einfach schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super schönes Haus. Geschmackvoll eingerichtet und schön ruhig gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet!
Die Lichtführung ist sehr durchdacht und dadurch ist das Haus sehr hell.
Manchmal hat man – am Esstisch – das Gefühl in der Natur zu sitzen.
Die neuen Betten sind hervorragend!! Vielen Dank für diese Fürsorge!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 2.000
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...