Lad feriefreden sænke sig over jer i dette skønne sommerhus

3
icon
icon
icon
Kirkeflod 22, Houstrup - Søg på husnr. 30404

Har I brug for en pause langt væk fra den grå hverdag, så tag en skøn ferie i Houstrups fredfyldte omgivelser. Her er plads til hele familien, og I kan rigtig lade feriefreden sænke sig over jer med sauna, spa og en dejlig terrasse.

Feriefølelse med det samme

Så snart I ankommer på Kirkeflod 22, vil I mærke, hvordan feriefølelsen strømmer op i jer. Gem udpakningen til senere og flyt straks ud på terrassen for at nyde vejret og de skønne omgivelser, der skal være jeres nye hjem for en stund.

Den store græsplæne bliver helt sikkert centrum for masser af leg og boldspil for hele familien, og her vil børnene også blive godt underholdt, mens I slapper af i liggestolene med en god bog.

I behøver ikke bruge hver dag hjemme på terrassen. Der er også rig mulighed for at lave en udflugt. Den skønne lange sandstrand ligger blot en lille køretur væk, og findes der noget bedre, end en dag ved havet med sand mellem tæerne og bølgernes brusen i baggrunden?

Lad freden sænke sig over jer

Efter en dejlig dag med masser af frisk luft, er det tid til total afslapning. Start spaen eller saunaen og lad feriefreden sænke sig over jer, mens I nyder roen og mærker, hvordan varmen fylder jer med ny energi til endnu en herlig feriedag.

Til slut kan I samles i det hyggelige køkken- og spisestueområde, hvor alle kan tage del i dagens madlavning. Få en god sludder over aftensmaden, hvor alle de nye ferieminder bliver snakket igennem, mens dagens sidste timer stille ebber ud.

Huset har 2 badeværelser. Det ene badeværelse er med toilet og bad og det andet er med bad og spa (ingen toilet).

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.080
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...