Idyllisk sommerhus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Højsvej 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30406

Trænger I til at komme væk, holde ferie, slappe af og have tid til jer selv og hinanden? Så er Houstrups rolige ferieområde lige noget for jer. Sommerhuset på Højsvej 29 ligget midt i den maleriske natur omgivet af høje træer.

Føl jer godt tilpas til hver en tid

Her får I alt, hvad ferien har brug for. Børnene kan lege eller spille bold på den store græsplæne ved huset eller gå på opdagelse i den omkringliggende skov. Når alt er blevet udforsket, sørger sandkassen for god plads til at bygge sandslotte og være kreative.

Der er også sørget for de voksne feriegæster, og på den store terrasse er der masser af plads til at solbade, slappe af og uforstyrret læse i sin yndlingsbog. Om aftenen kan I bruge pladsen til en grillaften med hele familien, hvor I rigtig kan mærke den karakteristiske feriestemning sprede sig i luften.

Et “must” ved hyggen er brændeovnen i stuen. Fra første indtræden i huset inviterer brændeovnen til hyggelige stunder foran de knitrende flammer. Her kan I ikke kun få varmen på de kolde vinterdage, men der er også sørget for den perfekte atmosfære til en spændende filmaften på sofaen.

Familieferie uden kompromisser

Her er der sørget for det hele, og I kan ikke kun tage hunden med, men også gå lange spadsereture langs stranden i Houstrup. Kun få minutters kørsel væk finder I den endeløse sandstrand, som både byder på noget for dem, der elsker solbadning, men også for de badeglade gæster er et perfekt udflugtsmål.

Har I brug for mere spænding, er en tur til Legoland eller et besøg i den hyggelige havneby Hvide Sande også oplagt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...