Sommerhus med masser af hyggekroge og ugeneret beliggenhed

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 35, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30410
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bo midt ude i skoven i dette dejlige træsommerhus, der ligger helt ugeneret og omgivet af de høje fyrretræer. Huset er hjemligt indrettet, og både indenfor og udenfor finder I masser af små hyggekroge, hvor I kan slappe af og nyde ferietiden.

Masser af fred og ro på terrassen

Så snart I kører op i indkørslen på Peder Larsensvej 35, vil I mærke, hvordan feriestemningen sænker sig over jer. De mange træer, der indkranser naturgrunden, giver jer masser af fred og ro, og her kan I helt ugeneret sole jer i havemøblerne eller spise en god frokost i solen.

Huset har flere terrasser, hvoraf den store er overdækket, så der er altid mulighed for at sidde i skyggen, og skulle regnen melde sig, kan I hurtigt søge ly under halvtaget. Grillen står også klar, så lige meget vind og vejr kan der spises en rigtig feriemiddag.

Gå på opdagelse efter de mange små hyggekroge, der findes udenfor – for eksempel står der en bænk mellem træerne, og ud over sandkassen gemmer der sig også en gynge inde i skoven, som børnene kan få glæde af.

Sørget for hyggen – og det praktiske

Den hjemlige indretning gør, at I hurtigt vil falde til på den nye ferieadresse, og også indenfor er der sørget for hyggen. Den åbne køkken- og spisestueafdeling er både udstyret med brændeovn og en lille alkove, som også fungerer som seng, hvor der kan slappes af, og børnene kan lege.

Til familieferie er huset helt perfekt, og mens I deler det store soveværelse, vil børnene elske at indrette sig i køjeværelset. Også det praktiske er der styr på, og opvaskemaskinen klarer alt arbejdet for jer, når I er færdige med aftensmaden.

Alt i alt er der rigtig gode rammer for at holde en dejlig ferie med dem, du holder af, i god fred og ro.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30410

DE
D.
sagde , Deutschland

Das schon etwas ältere Haus ist in einem sehr gepflegten Zustand und geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, die Ausstattung der Küche lässt nichts zu wünschen übrig, auch die Betten sind prima, selbst das Kojenbett ist ausreichend groß für 2 Personen – in unserem Fall für Mutter mit Baby. Für Kinder bietet das Grundstück mit seiner Freifläche und dem kleinen Wäldchen viele Spielmöglichkeiten, u.a. mit dem vorhanden Sandspielzeug und dem Wikingerschach. Ein schönes Anwesen zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, ruhig gelegenes Ferienhaus. Gute Ausstattung- alles da, was man braucht. Auch wenn es in einer Ferienhaussiedlung liegt, bekommt man durch die "Lage im Wald" nur wenig von den anderen Gästen mit.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt og hyggeligt lille sommerhus med veludstyret køkken. Sengene var rigtig gode at sove i og skøn hyggekrog med alkove.
Haven er dejlig lukket og har et rigt dyreliv.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2010 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...