Sommerhusperle med brændeovn på skøn naturgrund

2.5
icon
icon
icon

Højsvej 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30418
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I skovens dybe stille ro… I det naturskønne Houstrup på en skøn lyng og skovgrund titter denne fine lille sommerhusperle frem og tilbyder dig en rigtig hyggelig ferie. Her er det perfekte sted til dig, der gerne vil komme ned i gear og bare slappe af og nyde naturen.

Fuglefløjt og lyngduft, ro og brændeovnshygge

På Højsvej 18 ligger denne lille perle af et ægte feriehus klar til jeres ferie. Når I stiger ud af bilen, omfavnes I straks af skovens stilhed, der dog afbrydes af fuglefløjt, og den søde feriemindefremkaldende duft af lyng. Huset ligger midt på en den dejlige grund, og er det helt rigtige for jer, der elsker naturen.

Hyggeligt træværk med lyse møbler og den kærlige individuelle indretning giver huset sin helt egne, dejlige atmosfære. De store vinduer i køkkenalrum og stue lukker på fineste vis naturen ind i huset og forstærker fornemmelsen af at være på ferie langt væk fra stress og jag. Om aftenen, når mørket sænker sig, kan I tænde op i husets brændeovn og lade dagen klinge ud med snak og spil, eller I kan selvfølgelig tænde for fjernsynet og sætte jer til rette i sofaen med en god kriminalfilm.

Houstrup – oplevelser i naturen

Houstrup ligger dejligt omgivet af skov og hede med ikke langt til stranden. Her er mange gode vandre- og cykelstier gennem skov og duftende lynghede. Stranden er endeløs og indbyder til lange gåture, hvor I måske er heldige at finde lidt af Vestkystens guld, – ravet. I de omkringliggende feriebyer som fx Henne Strand, Nørre Nebel og fiskeribyen Hvide Sande kan der oses, shoppes og her kan I altid finde et godt spisested.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30418

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, bei dem man das Gefühl hat, dass der Eigentümerin sehr daran gelegen ist, dass man sich wohlfühlt. Lage auf einem großen Naturgrundstück mit weitgehend abgeschirmter Lage. Im Küchen- und Essbereich großes Fenster mit Blick auf die waldgesprägte Umgebung. Zwei schöne überdachte Terrassen. Ideal für Menschen, die die Ruhe suchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben "unser" Ferienhaus im Højsvej 18 für uns als absolut passend empfunden. Es ist auf jeden Fall genug Platz für uns, die wir zu zweit da waren. Mit 2 Schlafräumen haben aber auch problemlos 4 Personen Platz. Küche, Essplatz, Sofas … alles prima. Das einzige, was vermisst wurde, war eine vernünftige Anbindung an Handynetze. Das gut funktionierende WLAN im Haus schafft jedoch etwas Abhilfe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Ferienhaus mitten im Wald. Ein schöner Ferienort, wenn man Ruhe und Natur sucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:53 / 1.771
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...