Hyggelig feriehus til fire personer i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 38, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30423
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Hedevang 38 i Houstrup finder I dette sommerhus på 67 kvadratmeter, som oprindeligt blev opført i 1985 og omhyggeligt gennemgik en omfattende renovering i 2023. Med plads til op til 4 personer tilbyder dette hus alt, hvad I behøver for et behageligt ophold. Uanset om I ønsker at slappe af indendørs eller udforske de omkringliggende områder, er dette hus det perfekte udgangspunkt.

Hyggelige Stunder: Feriehus med åbent Køkken og hyggelig stue

Dette hyggelige feriehus i Houstrup byder på et indbydende og veludstyret køkken, der gør det let at tilberede og nyde måltiderne. Med en praktisk opvaskemaskine behøver I ikke bekymre jer om opvasken. Køkkenet og stuen er i åben forbindelse, hvilket gør det let at holde samtalen kørende mellem de to rum.

Stuen rummer en hyggelig brændeovn og en luft til luft varmepumpe, der sikrer et behageligt klima, uanset årstiden. Her kan der hygges med spil og samtaler, eller I kan sidde og nyde varmen fra brændeovnen med en god bog.

Med tre soveværelser er der rigelig med plads. Et soveværelse har en dobbeltseng, mens de to andre er udstyret med enkeltsenge, hvilket gør ferieboligen ideel for familien.

Badeværelset har gulvvarme, der sørger for at du holder varmen, selv på kolde morgener. Der er desuden installeret en vaskemaskine og tørretumbler, der gør håndteringen af feriens vasketøj let.

Sjov og solskin: Feriebolig med legefaciliteter og grillterrasse

Udenfor venter der en 1460 kvadratmeter plænegrund, som indbyder til både leg, afslapning og hyggeligt samvær. For børnene er der et legetårn med gynge og rutchebane, legehus og sandkasse der kan underholde i timevis.

Solskinshungrende gæster vil nyde godt af den åbne terrasse, hvor der er plads til solbadning og afslapning. Terrassen er udstyret med havemøbler, så du altid kan finde en hyggelig krog med plads til samtale, afslapning eller bare stille fordybelse. Ferieboligen har også en grill, der indbyder til hyggelige grillmiddage under åben himmel – uanset om det er en lyse, danske sommeraften eller en klar, sprød forårsdag.

Eventyr venter: Feriebolig ved hav og skov

Dette feriehus i Houstrup er beliggende i hjertet af Vestjyllands smukke natur. Kort afstand til havet gør det nemt at tilbringe dage ved stranden – det er faktisk kun en afstand på 4000 meter. Her kan du og dine kære nyde friske svømmeture, bygge sandslotte eller tage lange, afslappende gåture langs kysten.

For dagligvarer er der kun 2600 meter til det nærmeste supermarked, hvilket gør det nemt at klare de daglige indkøb. Området byder også på andre nærliggende forretninger, så du let kan håndtere eventuelle nødvendigheder.

Ferieboligen er beliggende i kort afstand fra Blåbjerg Plantage, som er kendt for sin betagende natur. Her kan hele familien nyde lange gåture, spændende cykelture eller en picnic i det grønne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.460
Renoveret / Byggeår:2023 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...