Rigtigt dejligt feriehus med gode terrasser og hyggeligt anlagt grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 31, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30431
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en lækker randbeplantet naturgrund befinder sig dette dejlige ikke-ryger hus med plads til op til 6 personer. Kirkeflod 31 er det perfekte sted både til familieferien ved Vestkysten og til kæresteturen med masser af afslapning, hygge og dejlige gåture i omegnen eller udflugter til de små fine nærliggende handelsbyer.

Stemningsfuldt feriehus i skønne omgivelser

Ægte feriehusstemning venter jer i dette hus med de  hvidmalede vægge og lofter og en god blanding af hygge og moderne. Træd ind i den store lyse entré, der er så fin, at den nærmest kan fungere som en lille udestue – her vil I med det samme føle jer velkomne og godt tilpas. 

Stuen med det store vinduesparti er åbent til det moderne køkken, hvor I sammen nemt kan tilberedes lækkert mad, som kan nydes ved det store spisebord eller tages med ud på terrassen. I den kolde årstid, er det intet problem at holde på varmen, da huset har en energibesparende varmepumpe. Og når en frisk vestvind har pustet jer hjem fra stranden, er det især skønt at kunne tænde op i brændeovnen for ekstra hyggestemning.

Den uundgåelige opvask klarer husets opvaskemaskine nemt for jer og tøjvask er heller intet problem på Kirkeflod 31, da her både er vaskemaskine og tørretumbler.

Ferie i den skønne vestjyske natur

Fra husets stue er der udgang til en stor terrasse, der forløber hele vejen rundt om huset, så I altid kan finde en dejlig privat solplet. Og selv når vejret ikke arter sig, kan I nyde den dejlige vesterhavsluft i ly og læ på det overdækket areal foran huset. Grunden er lækkert anlagt med små hyggekroge, så det er bare at tage den nye krimi under armen og finde det perfekte hjørne til en afslappende eftermiddag, randbeplantningen sørger for den fornødne ro og privatliv.

Kirkeflod 31 ligger i Houstrup et skønt feriehusområde midt i den dejlige vestjyske natur. Perfekt til gå-, cykel- og rideture over lyngheden, langs stranden eller gennem skoven, her er noget for enhver smag.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30431

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das zweite Mal in diesem schönen Haus und haben uns wie beim letzten Mal sofort wohl gefühlt. Das Haus ist sehr liebevoll und praktisch eingerichtet. Für die Kinder war das Spielhaus mit reichlich Spielzeug das absolute Highlight. Auch sehr praktisch war für uns der große Eingangsbereich, der ausreichend Platz für die ganzen Schuhe und Jacken einer Familie bietet.
Wir kommen gerne wieder. 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sofort sehr wohl gefühlt. Sofa und die Betten waren super bequem. Auch in der Küche war alles vorhanden was man braucht.Die meißte Zeit haben wir auf der schönen Terrasse verbracht, wo man ungestört die Ruhe genießen konnte.Wir würden dieses Ferienhaus sofort weiterempfehlen. Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein tolles Häuschen, gepflegt, ruhig, uneinsichtig. Hier ist man sofort im Ruhemodus und kann Auftanken. Das Häuschen ist liebevoll und hochwertig eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...