Rigtigt dejligt feriehus med gode terrasser og hyggeligt anlagt grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 31, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30431
Gæsterne siger: icon icon

På en lækker randbeplantet naturgrund befinder sig dette dejlige ikke-ryger hus med plads til op til 6 personer. Kirkeflod 31 er det perfekte sted både til familieferien ved Vestkysten og til kæresteturen med masser af afslapning, hygge og dejlige gåture i omegnen eller udflugter til de små fine nærliggende handelsbyer.

Stemningsfuldt feriehus i skønne omgivelser

Ægte feriehusstemning venter jer i dette hus med de  hvidmalede vægge og lofter og en god blanding af hygge og moderne. Træd ind i den store lyse entré, der er så fin, at den nærmest kan fungere som en lille udestue – her vil I med det samme føle jer velkomne og godt tilpas. 

Stuen med det store vinduesparti er åbent til det moderne køkken, hvor I sammen nemt kan tilberedes lækkert mad, som kan nydes ved det store spisebord eller tages med ud på terrassen. I den kolde årstid, er det intet problem at holde på varmen, da huset har en energibesparende varmepumpe. Og når en frisk vestvind har pustet jer hjem fra stranden, er det især skønt at kunne tænde op i brændeovnen for ekstra hyggestemning.

Den uundgåelige opvask klarer husets opvaskemaskine nemt for jer og tøjvask er heller intet problem på Kirkeflod 31, da her både er vaskemaskine og tørretumbler.

Ferie i den skønne vestjyske natur

Fra husets stue er der udgang til en stor terrasse, der forløber hele vejen rundt om huset, så I altid kan finde en dejlig privat solplet. Og selv når vejret ikke arter sig, kan I nyde den dejlige vesterhavsluft i ly og læ på det overdækket areal foran huset. Grunden er lækkert anlagt med små hyggekroge, så det er bare at tage den nye krimi under armen og finde det perfekte hjørne til en afslappende eftermiddag, randbeplantningen sørger for den fornødne ro og privatliv.

Kirkeflod 31 ligger i Houstrup et skønt feriehusområde midt i den dejlige vestjyske natur. Perfekt til gå-, cykel- og rideture over lyngheden, langs stranden eller gennem skoven, her er noget for enhver smag.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30431

D.
sagde , Danmark

Det havde været rart at vide, at der var cykler, så vi evt selv kunne have medbragt en enkelt cykel og hjelme.
Derudover kunne vi godt have ønsket information om en evt gå-rute til stranden (og en nøgle til postkassen, da vi havde vores avis med på ferie).
Ellers stor ros for et virkelig skønt sommerhus, hvor der var alt, hvad vi havde brug for, og som føltes mere hjemligt og hyggeligt end mange andre udlejningshuse.Skønt sommerhus med god plads. Meget hjemligt og hyggeligt indrettet – og dejligt lyst. Ligger på en skøn naturgrund med mange hyggekroge. Der er alt, hvad man skal bruge. Mange gode udflugtsmuligheder – vi var bl.a. på Fanø og i Esbjerg, i Hvide Sande, spillede minigolf og fodboldgolf og besøgte museet Tirpitz i Blåvand. Ligger tæt på dejlig strand (desværre ikke i gåafstand).Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...