Stråtækt idyl med vildmarksbad på skøn naturgrund

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 39, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30432
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ægte sommerhusstemning ”i skovens dybe stille ro”. Beliggende på en dejlig naturgrund med læ- og lygivende træer er dette super hyggelige feriehus perfekt til jer, der vil slappe af i naturskønne omgivelser. Det lille fine stråtækte hus med plads til 4 har skønne terrasseforhold, udebruser, trampolin og indenfor et energivenligt varmesystem – og det er således perfekt til familiehygge både inde og ude.

Hyggeligt hus med fantastiske terrasser, vildmarksbad og udendørs bruser

Rustikbrædder og et venligt hvidt køkken med opvaskemaskine formidler en dejlig hyggelig stemning i det lille røde hus. Her er alt, man har brug for til en afslapningsferie med den lille familie eller kæresten – 2 soverum, det ene med en 140ér dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, bad med brus og et dejligt opholdsrum, ed spisebord og sofahjørne. Fra køkkenet er der en dejlig udsigt over grunden, så man kan følge med i børnenes leg på trampolinen eller græsplænen.

Fra stuen er der direkte udgange til husets lækre terrasser. Til den ene side er terrassen delvist overdækket og afskærmet, så man her kan hygge sig næsten hele året. Skal der tankes sol på liggestolene så er det store åbne terrassedæk stedet, her sidder I også dejligt privat, når der skal hygges med grillmad.

For ekstra luksus og hygge kan I tænde op i husets vildmarksbad, hurtigt et smut under udebruseren og så op i karret. Det er vildt hyggeligt således at sidde mellem træerne og ligegyldigt vejrudsigten bare nyde at slappe af i det dejligt varme vand.

Bo i skøn natur med masser af aktivitetsmuligheder

Houstrup er stedet for dem, der elsker naturen ved Vestkysten med de karakteristiske fyrreskove og lyngheden. Kirkeflod 39 ligger tæt på de store naturområder omkring Blåbjerg Plantage med masser af stisystemer til lange cykel-, ride- eller vandreture. En rigtig god badestrand finder du kun 3 km fra huset. I området findes der desuden mange spændende aktiviteter – skinnecykling, golfbaner, vikingehavn, lege- og badeland for at give et par eksempler. Det er bare med at gå på opdagelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30432

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist sehr ordentlich und sauber geführt.Die Aussenterassen sind für Wind und Wetter und Sonne gut ausgestattet.Die Badetonne ist ein guter Ersatz für einen evtl vermissten Kamin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, gut ausgestattet, sauber, die Aussenbadewanne ist ein Highlight zu jeder Jahreszeit, ruhige Lage.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.080
Renoveret / Byggeår:2013 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...