4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Godt indrammet af skovens grønne træer ligger dette hyggelige sommerhus i helt ugenerede omgivelser i Houstrup. Her kan I holde ferie i fred og ro med masser af plads i et dejlig lyst hus, som tilmed er indrettet med sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden ekstra meget.

Rolig atmosfære og tid til at slappe af

Lad de lyse omgivelser byde jer varmt velkommen i jeres nye feriehjem, og mærk hvordan den rolige atmosfære får jer til at slappe af og falde godt til helt fra første ferieøjeblik.

Den åbne spisestue ligger i forbindelse med køkkenet, og her er der lagt op til en masse dejlige feriestunder med de nærmeste. I det hyggelige sofahjørne er der plads til afslapning og filmhygge, brændeovnen vil sprede masser af feriestemning på de kolde dage, og rundt om spisebordet kan det hjemmelavede måltid rigtig nydes, mens de næste dages ferieplaner bliver lagt.

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, som bliver samlingspunktet på de dejlige solskinsdage.

Bo ugeneret midt i naturen

Den grønne græsplæne og de høje træer rammer det fine murstenshus ind, og her har I rigelig plads til at sole jer på den åbne terrasse og hygge jer omkring havebordet i helt ugenerede omgivelser, mens børnene og hundene leger og spiller bold på den store plæne.

Sammen med de skønne og rolige omgivelser får I en masse naturoplevelser i nærheden, og en gåtur i skovområdet eller en udflugt til Blåbjerg Plantage er helt oplagt her.

Der bliver masser af tid til at nyde den friske, vestjyske luft, og efter en dag med masser af nye oplevelser, sørger husets sauna for, at I rigtig kan slappe af og få varmen igen. Lad batterierne op og få fornyet energi på en dejlig ferie langt væk fra den grå hverdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30434

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus an sich würde ich immer wieder gerne mieten. Wir waren bereits zum 4. Mal dort.
Größe und Ausstattung sind für uns völlig ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön, gepflegt und geschmackvoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt an einem sehr schönen und ruhigen Ort, wo Sie die Natur in vollen Zügen genießen können

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.480
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...