Poolhus med spa og sauna til hele familien

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovvang 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30436
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Skovvang 20 finder I dette charmerende sommerhus på 158 kvadratmeter, ideelt til 8 personer og 2 hunde (katte er ikke tilladt). Opført i 1994 og renoveret i 2018, fremstår huset lyst og indbydende.
Bemærk venligst, at ungdomsgrupper ikke er tilladt.

Poolparadis, spa og sauna

Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så rengøringen er en leg, og I kan hurtigt vende tilbage til dagens eventyr eller hygge i sofaen. Sommerhuset byder på en lys og indbydende atmosfære takket være store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind. I stuen er der en Chromecast, der giver jer mulighed for at streame jeres yndlingsfilm og serier. Desuden kan I hygge jer omkring brændeovnen, der spreder varme og stemning. I stuen fører en trappe op til en hems, der især vil være elsket af børn, da den giver dem deres egen plads til privatliv.

Feriehuset har fire soveværelser: to med dobbeltsenge og to med 2 enkeltsenge. En af dobbeltsengene har en elevationsfunktion, hvilket giver et ekstra element af komfort. 

Der er også to badeværelser, begge med gulvvarme. Badeværelset ved poolrummet har desuden et omklædningsrum med pusleplads og hårtørrer samt en sauna, hvor I kan forkæle jer selv og slappe af efter en dag med svømning i husets pool, hvor der er en svømmetræner. I poolrummet finder I også en spa, hvor nogle kan slappe af, mens andre nyder vandet. Til ekstra sjov er der højttalere og en rutchebane, der vil glæde både børn og dem med en legesyg ånd. Og forældre kan være rolige, da der er vinduer fra spisebordet ind til poolrummet, så I kan holde øje med vandhundene.

Det vil glæde jer at høre, at huset opvarmes af energibesparende varmepumper, herunder en luft-til-luft varmepumpe samt en luft-til-vand varmepumpe til opvarmning af poolen.

For at sikre jeres værdigenstande er der også en sikkerhedsboks til rådighed i huset.

Leg og afslapning under åben himmel

På feriehusets delvist overdækkede og afskærmede terrasse er alt til ferien til rådighed. Her finder I både grill og havemøbler, solvogne og parasol, der indbyder til afslapning og udendørs måltider. Fra terrassen kan I nyde udsigten over den 2686 kvadratmeter store naturgrund. I haven står et legetårn med rutchebane klar til at underholde de yngre familiemedlemmer. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, hvilket giver jer mulighed for at nyde udendørslivet uanset vejret.

Som en ekstra gestus har husejeren en overraskelse klar til børnene, når de ankommer til huset.

Naturskønne Houstrup

Houstrup er virkelig et skønt sted for cyklister. På bare få kilometer, enten på cykel eller til fods, kan man udforske det fantastiske klitlandskab, der fører en blandt andet til den smukke Henne Strand.

Der er 2,5 km til indkøbsmulighederne i Nørre Nebel, hvor I kan afslutte dagen med en lækker is.
Feriehuset ligger kun 4 km væk fra havet, hvor I kan nyde en dag med sand mellem tæerne og lyden af Vestkystens brusende bølger og der er også fiskemuligheder i nærheden.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:158 / 2.686
Renoveret / Byggeår:2018 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (111 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...