Lækkert sommerhus med spa, sauna og plads til hele familien

4
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 39, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30454
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus med stråtag er udstyret med hele 4 soveværelser og 2 badeværelser med plads til op til 8 personer. Både udvendigt og indvendigt er huset rigtig godt udstyret og indbyder til masser af afslapning og samvær. Kombinationen af Houstrups fredfyldte naturomgivelser og den luksuriøse indretning med sauna og spa giver perfekte muligheder for at glemme hverdagens stress og tanke fornyet energi.

Masser af charme og selvforkælelse

I den store spisestue er der god plads til, at hele familien sammen kan tilberede dagens måltider, spise en lækker middag rundt om spisebordet og samles rundt om den knitrende brændeovn. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og i badeværelset finder I både en vaskemaskine og en tørretumbler, så I skal lave så lidt praktisk arbejde som muligt.

Lænestolen og sofaen i stuen indbyder til hyggelige feriestunder med kortspil og filmaftener, mens I kan betragte den flotte udsigt gennem vinduesfronterne, som lader solens lys slippe ind. Efter en lang gåtur i skoven eller en strandtur med frisk havluft og røde kinder står saunaen og spabadet klar til at tage hånd om jer, så I kan få varmen igen og slappe af på bedste vis.

Fornyet energi og vestjysk natur

Det blå stråtagshus står midt på en skøn naturgrund i Houstrup, kun få meter fra det fredede naturområde og omgivet af fyrreskoven. Rundt om huset finder I 2 terrasser, hvor I kan nyde solskinsdagene, spise en god frokost, eller holde en grillaften med hele familien. Til børnene er der masser af plads til leg i haven, og her finder de også både en sandkasse og et gyngestativ.

Rundt omkring er der anlagt flere små vandrestier gennem skoven og det vidde klitlandskab, og på få minutter i bil når I den fantastiske strand og det brusende Vesterhav. Der er også masser af udflugtsmuligheder i nærheden, for eksempel de hyggelige feriebyer Henne Strand og Bork Havn.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30454

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus in der Natur gelegen. Sehr gemütlich und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für Großfamilie geeignet. Schöne Lage, schönes Grundstück, gute Raumaufteilung. Das Haus hat alles, was man braucht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön und auf jeden Fall einen Besuch wert.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.400
Byggeår:1997

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...