Handicapvenligt sommerhus midt i naturen med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 12, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30457
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse sommerhus har plads til 8 personer og er udstyret med alt, hvad feriehjertet begærer. Fra stuen har I en fantastisk udsigt ud over de naturskønne omgivelser gennem de store vinduesfronter, og på det ene af to badeværelser finder I en sauna. Sommerhuset er udstyret med diverse tiltag, der gør det lettere at være kørestolsbruger i huset.

Udendørs grillaftener eller afslapning i sauna

Dette sommerhus egner sig især godt til familien med børn, eftersom der både indenfor og udenfor er rigeligt med plads at udfolde sig på. Ud over den hyggelige spisestue på stueetagen, er der nemlig endnu en fin opholdsstue på første sal.

Nedenunder er spisestuen udstyret med en brændeovn, som på de kolde feriedage vil sprede masser af varme og god stemning. Det åbne køkken er godt udstyret, og efter aftensmaden er tilberedt og spist, vil opvaskemaskinen klare arbejdet for jer.

Sommerhuset egner sig godt til kørestolsbrugere, da der er opsat håndgreb og armstøtte i badeværelset, samt andre steder i ferieboligen. I badet er der også en badestol, så feriehuset er handicapvenligt.

Et ekstra plus ved huset er det store badeværelse med sauna. Her kan I rigtig forkæle jer selv og hinanden, og der findes ingen bedre måde at lade dagens sidste timer rinde ud på, end i ro og fred at nyde varmen i saunaen.

Stor have med dejlig terrasse

Huset ligger på en skøn åben naturgrund.

På den fine terrasse kan I ikke kun nyde de varme solskinsdage og den flotte natur, men her kan der også grilles om aftenen og spises under åben himmel, når vejret tillader det.

Stranden ligger kun 3 km væk, og den er altid et besøg værd, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30457

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, helles Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine gute Aufteilung der Zimmer und ist schön eingerichtet.
Alle Einrjchtungen waren in einem sehr guten Zustand.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 1.600
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...