Perfekt familieferie i sommerhus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 60, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30461
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lyst og moderne, men med bibeholdt feriehuscharme er dette idyllisk beliggende sommerhus perfekt til din ferie med familien. Det i 2019 renoverede feriehus indbyder til masser af indendørs hygge med brændeovn og sauna og til masser af solskin og frisk luft på den dejlig store terrasse, der forløber rundt om huset. Praktiske detaljer som vaskemaskine, opvaskemaskine og gulvvarme i badeværelset afrunder billedet.

Fællesskab og hygge foran brændeovnen

Kirkeflod 60 indbyder til rigtig, klassisk sommerhusferie.  Her er god plads til familiehygge i det lyse stue-alrum med det åbne køkken. Efter aftensmaden er det oplagt at finde familiespillene frem og afslutte dagen med en familiedyst i Partners.

Er vejret dårligt? Det er intet problem! Tænd op i brændeovnen, sæt dig til rette i den bekvemme sofa, snup en god bog eller se en film sammen med dine kære. I den lyse, men super hyggelige stue, er der god plads til, at alle kan slappe af. Og som prikken på i’et kan I forkæle jer selv med en tur i husets sauna.

Naturgrund og skønne terrasser

På solsiderne er Kirkeflod 60 flankeret af et stort terrassedæk. Herfra er der en flot udsigt ud over den skønne, store naturgrund. Du finder altid en dejlig solskinsplads, eller om du vil, et skyggehjørne til din liggestol.

Imens resten af familien sover lidt længere, kan du tage morgenkaffen med på terrassen og nyde den klare morgenluft og fuglenes sang fra de omkringliggende træer. Når middagssolen bager, kan I søge skygge under husets udhæng og måske skal der om aftenen tændes op i grillen og hygges med god mad og snak indtil solen går ned.

Houstrup ligger i et skønt naturområde lige ud til Blåbjerg Plantage og Lønne hede nær Ringkøbing Fjord. Mountainbikere, fuglekiggere og svampesamlere – alle vil elske områdets utallige muligheder for oplevelser året rundt. Du kan tage familien med til Bork Havn og besøge vikingerne, lære at surfe eller lege i det indendørs legeland. Cykel en tur gennem skoven til Henne Strand og forkæl jer selv med en stor is eller tag på shopping i de gamle handelsbyer Varde og Ringkøbing.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30461

DE
D.
sagde , Deutschland

Komplett eingerichtetes, sehr gemütliches Haus,gute,harte Betten

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches Ferienhaus für zwei Personen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein charmantes Haus in schöner Lage.
Sehr liebevoll eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.464
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...