Dejligt familiehus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Kirkeflod 64, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30463
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en dejlig naturgrund med både lyng og træer ligger Kirkeflod 64. Det er den helt rigtige adresse, når familien rigtigt skal have ferie med plads til det hele, her er 75 m2 feriehus med god plads til 6 personer. Trævægge og lofter sørger for den rette stemning, der understreges af hyggelige møbler og brændeovn.

Hygge og varme med sauna og brændeovn

Kirkeflod 64 er indrettet med 3 gode soverum, et med dobbelt seng, de andre to med to enkeltsenge. Et stort rummeligt køkken-alrum er husets hjerte. Her kan I snildt tilberede dejlige måltider, opvaskemaskinen klarer resten, således er der masser af tid til at hygge med familiespil ved det store spisebord. En energibesparende varmepumpe holder huset varmt, men når der rigtig skal hygges, så tænder man op i brændeovnen og lader aftenen gå på hæld med en god dvd eller den nyeste krimi imens ilden knitrer som baggrundsmusik.

Efter en lang dag ved havet, er der rigtig mulighed for at varme sig op, hygge og forkæle sig selv i husets sauna.

Ugeneret delvist overdækket terrasse indbyder til lange grillaftener

Fra stuen åbner store panoramavinduer og skydedøre op for en dejlig udsigt til grunden med lyng og træbevoksning. Der er direkte udgang til den sydvendte terrasse, hvor der er ro og læ til solslikkeri på husets solvogne imens børnene leger på gyngerne. Da terrassen delvist er overdækket, er der altid mulighed for at tænde op i grillen og tilbringe lange hyggelige aftener med god mad og rødvin, – også hvis det skulle dryppe lidt.

Vandreture med duften af hav, skov og lyng i næsen

Kirkeflod 64 ligger på en dejlig naturgrund med græs og enkelte træer, der er gynger til børnene og garage til bilen. Huset ligger midt i Houstrup, som er kendt for sin nærhed til både skov og strand. Lyng- og skovduften krydres af snerten af saltvand, – her er der højt til himlen og utallige muligheder for vandre- og cykelture i nærområdet. Egnen byder desuden for mange sightseeingsmuligheder. Besøg Bork Havns vikinger eller tag til havnebyen Hvidesande med fiskeauktionerne. I de nærliggende strandbyer kan der altid shoppes lidt, og det siges, at man her kan købe verdens bedste soft-is.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.470
Renoveret / Byggeår:2000 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...