Moderne indrettet sommerhus i private omgivelser renoveret i 2021

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 36, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30479
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus i Houstrup har plads til 4 personer, og hunden er også mere end velkommen. I vil blive mødt af et lyst og moderne indrettet sommerhus, der inviterer til masser af feriehygge foran brændeovnen. Udenfor har det skønne feriehus både en afskærmet og en overdækket terrasse, som I kan nyde ferien på.

Lyst og moderne indrettet sommerhus med varmepumpe

Det dejlige sommerhus er renoveret i 2021, og har en skøn moderne indretning med masser af lys. Spiseafdeling, stue og køkken er kombineret, hvilket uden tvivl vil blive jeres samlingspunkt på ferien. Her kan I også nyde hinandens selskab foran feriehusets brændeovn med et godt glas vin.

Sommerhuset er naturligvis udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for opvasken og kan nyde ferien med afslapning og benene opad. Sommerhusets badeværelse har gulvvarme, så fødderne ikke bliver kolde, hvis vestenvinden har vist tænder. Derudover er feriehuset indrettet med en økonomisk varmepumpe.

Feriehus i private omgivelser med 2 terrasser

Feriehuset er beliggende på en 1.364 kvadratmeter stor grund i det naturskønne Houstrup. På jeres ferie vil I have masser af privatliv, da grunden er omkranset af høje træer. På sommerhusets græsplæne er der god plads til sjov og leg med hunden.

Sommerhuset har to skønne terrasser med havemøbler og liggestole. Den ene terrasse er vestvendt og overdækket, så I kan kravle i skygge med en god bog, eller stå i læ med grillen. Den anden terrasse er sydvendt og afskærmet, hvor I kan nyde den dejlige sol fra morgenstunden med en god kop kaffe.

Hold ferie i Houstrup midt i den vestjyske natur

Sommerhuset har adresse på Højsvej 36 i Houstrup, hvorfra I ikke har langt til mange fantastiske naturoplevelser. Her kan I med fordel tage jer en gåtur i Blåbjerg Klitplantage, eller tage hunden med til det brusende Vesterhav. Begge steder er en oplevelse for både jer og jeres hund. 

Det nærmeste større supermarked til de store indkøb finder I i Nr. Nebel. Her er der også en række gode specialbutikker at finde, som helt sikkert er et besøg værd. Hvis I vil opleve den hyggelige havnestemning i Hvide Sande, tager det kun en halv time i bil at køre dertil. I Hvide Sande finder I også hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30479

D.
sagde , Danmark

Rigtigt sommerhus hvor der er alt hvad der skal være og der tænkt over de små detaljer.
Rent og pænt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 1.364
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...