6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrup, på en dejlig naturgrund med enkelte træer, byder dette fine røde stråtækte sommerhus med god plads til hele familien hjertelig velkommen. Her er plads til 6 personer fordelt på 3 soverum, hvoraf det ene – til glæde for børnene – er med køjesenge. For en dejlig morgen uden kolde fødder er der installeret gulvvarme i badeværelset. Også i den kolde årstid er dette et dejligt feriested, da huset har en energisparende luft-varmepumpe.

Familiehygge med sauna og brændeovn

Det stråtækte vinkelhus er den perfekte ramme til ægte familieferiehygge. I indretningen kan man mange steder genfinde husets røde farve og det naturlige hyggelige sommerhusudtryk er super bevaret, idet lofterne er holdt i træ. I det åbne køkken fra 2021 kan man fint tilberede lækre måltider, og imens opvaskemaskinen klarer resten, kan man tænde op i brændeovnen og nyde lyden af ildens knitren, imens man spiller familiespil ved spisebordet.

De gode lænestole med læselampe, det gratis trådløse internet og det store fladskærmfjernsyn med dvd understreger, at her kan man rigtigt slappe af og holde ferie, og som prikken over i´et kan man på Højsvej 3 afslutte en feriedag ved Vesterhavet med en tur i husets store sauna!

Overdækket lukket terrasse til de store og legeredskaber til de små

Fra husets stue har I direkte udgang til en lækker, delvist overdækket terrasse, hvor I kan sidde i god læ til hver en tid under den blå himmel. Og imens de voksne soler sig på husets liggestole, kan børnene lege, da der på Højsvej 3 både er sandkasse og gyngestativ.

Midt i naturen med mange udflugtsmål

Højsvej 3 ligger ikke kun på en skøn grund, men er i det hele taget en fantastisk ferieadresse til naturelskeren. Der er lagt op til masser af strandture og måske dejlige gå- eller cykelture i Blåbjerg Plantage eller til Fiil sø. Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, fx til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvide Sande eller besøg et af de mange museer og oplev fx i Bork hvordan vikingerne levede.

 

*Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 30482

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gemütliches Haus. Man hat alles was man braucht und es ist toll ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das 6. mal in diesem Haus. Es ist wunderschön und sehr gemütlich! Die neue Küche hat uns begeistert. Wir kommen auf jeden Fall wieder in unser Lieblingshaus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Obwohl das Haus neben der Straße war man hat nichts gehört.
Eine ruhiger Nachbarschaft noch dazu

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.421
Renoveret / Byggeår:2007 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...