Lyst indrettet feriehus på idyllisk naturgrund

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30488
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en blind vej på en idyllisk naturgrund ligger dette dejlige lyst indrettede feriehus med plads til 6 personer. Huset er i 2015 lysnet indvendigt og smagfuldt indrettet med tanke på plads til børn. Der er tre soverum, to med dobbeltseng og et køjerum. I huset er der installeret energisparende varmepumpe og da der også er gulvvarme i både køkke og badeværelse egner Peder Larsensvej 9 sig fint til ferie hele året rundt.

Lys og smagfuld indretning med plads til børn

Her i dette feriehus forefindes både børneseng og højstol. Det ene køjerum er sågar indrettet med pusleplads og tremmeseng og i det andet finder I et langt skrivebord, så der er ekstra plads til hobby eller computer.

I det lyse åbne køkken finder I alt til tilberedelsen af lækre måltider, og imens opvaskemaskinen klarer resten, kan familien samles til lange sjove spilleaftener ved det store spisebord. For den perfekte stemning, kan der tændes op i den store brændeovn, der er centralt placeret i stue-alrummet.

De store stuevinduer, der følger hele stuens længde åbner op for et dejligt blik ud på lyng og nåletræer.

Terrasse og hyggekroge rundt om huset

Med udgang fra både køkken og stue er der dejlige ophøjede træ-terrasse på 3 sider af huset. Her kan I altid finde ro og en perfekt læplads til solslikkeri eller en lang “morfar” i skyggen i en af husets bekvemme liggestole. Efter at have tilbragt en lang dag ved stranden, er det skønt at se frem til en stille aften på terrassen med grillmad og gode samtaler, og skulle det dryppe lidt, kan I sagtens tænde op alligevel, da en del af terrassen er overdækket.

Dertil er der en ladestander, så I kan oplade jeres el-bil direkte ved sommerhuset.

Skøn natur og tæt på legeplads

Peder Larsensvej 9 er et rigtigt dejligt feriehus for både store og små. Kun 200 m fra huset ligger en god offentlig legeplads med gynger, ruche bane osv. Huset ligger i et skønt feriehus-naturområde ikke langt fra stranden og Blåbjerg Plantage med sine mange vandre-, cykel- og ridestier. Adressen er naturligvis også en god udgangspunkt til udflugter til de nærliggende strandbyer med deres butikker, restauranter og gadecafeer.  

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30488

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geschmackvoll und gemütlich eingerichtet. Man sieht dass die Eigentümer den Gästen ein schönes "Zuhause" bieten böchten. Das Grundstück ist gut geschützt und die Möglichkeit die Eichhörnchen zu füttern ist großartig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, bei dem in jedem Kubikzentimeter Liebe steckt. Nie habe ich mich in einem Haus von Beginn an so wohl und zuhause gefühlt. Es ist gemütlich, ruhig, hell und freundlich.

DE
D.
sagde , Goslar

Das Ferienhaus war grandios. Sehr gemütlich und ganz liebevoll eingerichtet. Wir haben uns spontan wohlgefühlt und der Abschied war schwer. Es war alles da, was man braucht. Die Küche ist gut ausgestattet und funktional. Die Aufteilung der Zimmer und die Beschaffenheit der Betten waren ganz nach unserem Geschmack.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.440
Renoveret / Byggeår:2004 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...