Familievenligt sommerhus til 6 personer i Houstrup

3
icon
icon
icon

Søndervang 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30504
6 pers.
Antal personer
3300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 29 i Houstrup står dette hyggelige sommerhus klar til op til 6 personer, hvilket gør det til en ideel ferieadresse for familien. Det hyggelige sommerhus med brændeovn, der er renoveret i 2020, er beliggende på en grund, hvor der er mange muligheder for familiens mindste med gynge, legehus og sandkasse lige ved hånden. I sommerhuset er op til 2 hunde også velkomne.

OBS : Fra 2025 er det ikke længere tilladt at medbringe hund. 

Rummelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Søndervang 29 i Houstrup, der er 100 kvadratmeter stort, finder I 3 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng, 2 enkeltsenge og en etageseng. Desuden er her også et badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I slipper for at starte dagen med kolde tæer.

Sommerhuset rummer også et skønt alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Alrummet udgør det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan tilbringe masser af tid sammen med blandt andet madlavning, spil og film. I alrummet har I også en brændeovn, der ikke bare sørger for god varme, men den sørger også for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Udover brændeovnen er der i feriehuset også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har gode temperaturer på ferien – endda til lave omkostninger. Desuden er feriehuset udstyret med en opvaskemaskine og vaskemaskine, så I slipper for at skulle bruge jeres kostbare ferietid på praktiske gøremål.

Dejligt udeområde med terrasse, gynge, legehus og sandkasse til børnene

Sommerhusets grund er mere end 1.400 kvadratmeter stor, og her er der masser af plads til sjov og leg for store, små og firbenede. Til familiens mindste er der både gynge, legehus og sandkasse, som de uden tvivl vil få stor glæde af på ferien.

Mens der er gang i legen blandt børnene, kan I andre slappe af på terrassen. Sommerhusets terrasse er åben og delvist afskærmet, og her har I både havemøbler og liggestole, I kan finde jer godt til rette i. Find en god plads i solen, læn jer tilbage og nyd ferien med lyden af fuglefløjt, vinden i træerne og børnenes leg i baggrunden.

En dejlig dag i det fri skal selvfølgelig også afsluttes i det fri. Tænd op i grillen på terrassen og steg nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til, mens solen så småt går ned.

Oplev Houstrups skønne natur

Der er masser af skøn natur i Houstrup, som I kan opleve på jeres ferie i sommerhuset på Søndervang 29. Ét udflugtsmål, som I selvfølgelig skal opleve på ferien, er Vesterhavet og dets smukke sandstrande. Fra sommerhuset har I 3,3 kilometer hertil, og uanset hvornår på året, I er i Houstrup, er det fantastisk med en tur til Vesterhavet.

I Houstrup er der også mange cykel- og vandrestier, I kan begive jer ud på, hvor I kan opleve naturen på nærmeste hold. I kan også slå et smut forbi Blåbjerg Klitplantage, der ikke ligger langt fra jeres ferieadresse, hvor I kan opleve endnu mere skøn natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30504

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines ausreichendes Haus am Rande einer Ferienhaussiedlung. Das Haus liegt in einer sehr ruhigen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein aber ausreichend für eine Familie mit Kindern und Haustier. Der Garten ist groß und sehr gepflegt und lädt zum spielen und toben ein. Auf der Terrasse kann man bei schönem Wetter gemütlich frühstücken! Leider hatten wir schlechtes Wetter! Wir würden dieses Haus auch ein weiteres mal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein schönes Ferienhaus in sehr ruhiger Lage am Ende einer Sackgasse. Das Haus ist besonders für Familien mit Kindern geeignet.Im großen Garten befindet sich ein Fußballtor, ein großes Trampolin sowie eine Rutsche, ein Sandkasten mit Sandspielzeug und eine Schaukel. In 5 Gehminuten ist des Weiteren auch ein schöner Spielplatz.
Die Küche verfügt über eine gute Ausstattung und die Betten sind bequem.Das Bad ist schlicht gehalten.
Die Ausstattung des Hauses ist auch gut für Kleinkinder geeignet (wurde von unserer Tochter ausgiebig getestet); jediglich zwei Vasen mussten in Sicherheit gebracht werden.
Becher und Schalen aus Plastik sowie ein Hochstuhl sind auch vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2020 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...