Herlig ferie med hund i skønt sommerhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 44, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30510
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Skovvang 44 er rammerne sat for en herlig ferie med familien eller vennerne, og selvfølgelig hunden. Her får I et lækkert og moderne hus med både spa og sauna, og to store dejlige terrasser med have og plads til masser af leg.

Alt, hvad feriehjertet begærer

Det hyggelige sommerhus ligger i det naturskønne Houstrup og har alt, hvad feriehjertet begærer. I vil blive budt velkommen af den lyse og moderne indretning, som bliver hjulpet ekstra godt på vej af de mange vinduer, der lader solens stråler trænge ind.

På det største badeværelse står spabadet og saunaen klar til at forkæle jer efter en lang og dejlig dag ude i den friske luft. Her er altså skøn feriestemning hele året rundt, og sammen med brændeovnen sørger spaen og saunaen for masser af varme og hygge.

Dejlige terrasser og masser af plads

Huset har to store dejlige terrasser med masser af plads til både afslapning og leg. Med både en syd- og vestvendt terrasse kan Ifølge med solen dagen lang, og med et overdækket stykke kan den smukke natur betragtes, selv når vejret svigter.

På den store græsplæne er der god plads til leg og underholdning for de mindste og hunden. Også de barnlige sjæle kan selvfølgelig slå sig løs, og den velplejede grund er oplagt til et slag fodbold for de aktive, mens resten ser til fra liggestolene.

Udflugtsmulighederne er mange, og huset ligger ikke kun ganske tæt på den lokale købmand, men også kun en lille køretur fra den fantastiske sandstrand og den flotte natur i Blåbjerg Plantage. Her er masser af oplevelser i nærheden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.280
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...