Skønt poolhus med spabad og sauna på dejlig naturgrund i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30512
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Søndervang 59 i Houstrup kan 2 familier tage på ferie sammen, da der er plads til hele 8 personer i sommerhuset. Op til 3 hunde er også mere end velkomne på ferien. Sommerhuset, der er renoveret i 2020, byder på en lækker swimmingpool, et dejligt udendørs spabad og en skøn udesauna, så I har rig mulighed for både at være aktive og slappe fuldstændig af under ferien. Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund, hvor I har masser af plads til at komme ud og nyde ferien udendørs.

Mange underholdende timer i pool – afslapning i spabad og sauna

På Søndervang 59 i Houstrup ligger denne perle af et sommerhus. Sommerhuset er 137 kvadratmeter stort, og med plads til 8 personer kan hele 2 familier holde en skøn ferie sammen her. Familierne kan fordele sig på sommerhusets 4 soveværelser. De 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme, sørger for, at ingen risikerer at stå i kø til toilettet om morgenen.

Til hyggelige feriestunder og dejligt samvær kan familierne samle sig i sommerhusets opholdsrum. Her kan I spille hyggelige brætspil eller se en god film i tv’et. Skal der skrues ekstra op for hyggen, kan I tænde op i brændeovnen, der også sørger for ekstra varme i sommerhuset, der ellers opvarmes af en energivenlig varmepumpe.

Sommerhusets helt store højdepunkter finder I i poolrummet. Her står en 21 kvadratmeter stor swimmingpool klar til jer, hvor I med garanti kommer til at tilbringe mange sjove timer sammen med masser af vandlege. Til dem, der ikke er de store vandhund og hellere vil slappe af, kan I læne jer tilbage i det lækre spabad, der er at finde udenfor. Udendørs er også en lækker sauna, hvor I rigtig kan blive varmet igennem.

Gode terrasser og stor naturgrund i Houstrup med masser af plads

Sommerhuset ligger placeret på en dejlig naturgrund på hele 1.351 kvadratmeter, hvor der er masser af plads, I kan boltre jer på. Både børn og hunde vil helt sikkert elske at have al den plads at løbe rundt og lege på. Til børnene står der også en sandkasse klar, hvor de kan give sig i kast med at bygge flotte sandslotte.

Mens børn og hunde giver den gas i haven, kan I finde havemøbler og liggestole frem på enten den åbne terrasse eller den afskærmede og overdækkede terrasse. Her kan I slappe af og nyde ferien udendørs, mens I samtidig kan holde øje med børnene og hundene i haven.

Når aftenen nærmer sig, kan I finde grillen frem og bikse en lækker middag sammen, som I alle kan nyde på terrassen, mens dagen så småt går på hæld. Efterfølgende står husets udespa og udesauna klar til afslapning og ægte feriestemning. Her kan I nyde mørket falde på og se stjernerne komme frem med noget koldt at drikke. Hvilken bedre måde at slutte de dejlige feriedage af på?

Oplevelser for alle i nærheden – flot natur ved Vesterhavet og i klitplantagen

Fra sommerhuset på Søndervang 59 i Houstrup har I kun ca. 4 kilometer til det skønne Vesterhav, der er en oplevelse værd på alle tider af året. Om sommeren er det helt fantastisk at bade i, og på alle tider af året er gåture i klitterne og langs vandet ren balsam for sjælen. Desuden har I kun 1,5 kilometer til den nærmeste købmand, hvor I kan klare jeres indkøb under ferien.

Vil I ud og opleve den skønne natur i Houstrup, kan I smutte en tur til Blåbjerg Klitplantage. Her kan I komme helt tæt på naturen ad de anlagte vandrestier, og jeres hunde vil elske at tage med og snuse rundt i naturen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30512

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Gegend mit Spielplatz in der Nähe.
Ein großes schönes Ferienhaus um zu entspannen, der Pool sorgt auch an kalten Tagen für eine Abkühlung und Spaß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferien Haus ist Perfekt für einen Urlaub Mit Kindern Da diese in dem Tollen Pool sich Täglich austoben Können. Und man selbst auch Mal so richtig die Seele baumeln lassen kann. Und es ist auch sehr schöne Wälder und Zeit mit Seinen Hunden zu verbringen in der Umgebung rund um.

LG Timo

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat unsere Erwartungen übertroffen. Wellness pur durch den großen Pool mit dem angrenzenden schönen Badezimmer, sowie dem tollen Außenwhirlpool. Wir werden wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.351
Renoveret / Byggeår:2020 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (29 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...