Hundevenligt sommerhus med sauna, spa og stor have

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30536
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende sommerhus på Vestervang 26 rummer plads til helt op til 8 personer og 2 hunde – det oplagte valg til en familieferie i det vestjyske. Huset ligger på en stor og velholdt plænegrund i Houstrups fredelige omgivelser, og blandt faciliteterne venter der jer også en ekstra wellness-overraskelse.

Hyggeligt sommerhus med wellness-faciliteter

Det fine træsommerhus er indrettet i hyggelig, klassisk sommerhusstil, og der er lagt op til ren afslapning fra første ferieøjeblik. Lyse farver, fine detaljer og højt til loftet skaber en imødekommende stemning i hele huset, og gennem de store vinduespartier har I udsigt til Houstrups grønne natur.

Sovepladserne er fordelt på 3 gode soverum samt en hyggelig hems, som helt sikkert vil blive et hit blandt børnene. I entréen er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og alt, hvad feriekokken har brug for, når der skal kreeres lækre middage.

Huset gemmer på en ekstra wellness-overraskelse til jer; på det største af husets 2 badeværelser er der både spabad og sauna. Her kan I koble af i varmen efter en dejlig, lang feriedag i den friske luft.

Naturskøn beliggenhed i Houstrups rolige ferieområde

Houstrup er generelt et roligt og børnevenligt ferieområde, og beliggenheden på Vestervang er bestemt ikke nogen undtagelse. Den store plænegrund er et paradis for både børnene og hundene, mens de tumler rundt på græsplænen, kan I holde øje fra terrassen, som er forbundet hele vejen rundt om huset med en flisesti.

Terrassen er lukket og således særlig praktisk for småbørnsforældrene eller hundeejeren. Der står havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan nyde det gode vejr og fuglenes fløjten i sommermånederne. Fra grunden er der udsigt til den lyngklædte hede. Med husets grill kan I holde en hyggelig grillaften i aftensolens skær og planlægge morgendagens udflugter.

En lille køretur fra huset ligger Houstrups fantastiske sandstrand. Her er der mulighed for at parkere lige ved siden af strandopgangen, og det er nemt at komme dertil både med bil og på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30536

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein super schönes Ferienhaus mit allem was man benötigt
Angefangen von eine top ausgestatteten Küche bis modernen Badezimmern und super bequemen Betten
Das Esszimmer bietet Platz für 8 Personen zum gemütlichen Frühstück sowie Abendessen und am Ende des Tages kann man den Tag super entspannt im Whirlpool ausklingen lassen.
Die Terrasse bietet Platz zum grillen sowie zum Sonnen und auf der Wiese haben die Kinder und Hunde Platz zum Spielen
Alles in allem ein wunderschönes Haus, in dem einen nichts fehlt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mit zwei Bädern. Mit einer eingezäunten Terrasse und endlich mal zwei große Kleiderschränke !

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr nettes freundliches eingerichtetes Ferienhaus. Es fehlte an nichts. Sehr gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.280
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...