Familieferie i Houstrup med spabad, sauna og skønt udeareal

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 28, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30538
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus til den næste familieferie? På Vestervang 28 i Houstrup er der plads til op til 8 personer – og hundene er også hjerteligt velkomne. Sommerhuset byder blandt andet på en lækker wellnessafdeling med sauna og spabad, og i den store have både små og firbenede feriegæster lege frit.

Rummeligt og indbydende sommerhus med wellnessafdeling

Det charmerende sommerhus råder over 133 veludnyttede kvadratmeter, og her er rammerne sat for en hyggelig familieferie i et fredeligt ferieområde. Indretningen er hjemlig og indbydende med sans for detaljen, og de lyse farver og store vinduer åbner huset op og skaber god rummelighed, især i det store opholdsrum.

Opholdsrummet fungerer som husets hjerte og kombinerer stuen og det veludstyrede køkken. Her vil I med garanti komme til at tilbringe mange hyggelige stunder i løbet af ferien i familiens skønne samvær. I midten af rummet står også brændeovnen, som spreder varme og god stemning hele året rundt.

Har I lyst til at forkæle jer selv og hinanden lidt ud over det sædvanlige, er der også mulighed for det. På det største af husets 2 badeværelser er der nemlig både et spabad og en sauna, som tilfører ferien ekstra wellness og velvære.

Lukket terrasse og velholdt have i skønt ferieområde

Med til sommerhuset hører et skønt udeareal med underholdning og afslapning for både store og små. På den lukkede terrasse kan I helt ugeneret nyde solens varme stråler fra liggestolene, og børnene og hundene kan helt sikkert hurtigt få dagene til at gå i den velholdte have med boldspil og leg. Der står også et gyngestativ til de små feriegæster.

Ferieområdet i Houstrup er både roligt og naturskønt og er et oplagt valg til familier med børn og hunde. Den rige natur byder både på hvid sandstrand, lyngklædt hedelandskab og vidtstrakte klitter, og en gåtur i området er ren wellness for sjælen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30538

DK
D.
sagde , Danmark

Et rigtig stort og lækkert feriehus.
Lækkert indrettet , dejlige møbler og gode senge.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus wir waren mit 4 Personen dort. Schön gelegen und man hat seine Ruhe.Die Ausstattung war auch sehr gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, für uns und die beiden Hunde war es ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 1.280
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...