Charmerende træsommerhus med sauna og skøn terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 121, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30555
5 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie med nærvær, ro og oplevelser i naturen? Så er dette sommerhus på Skovvang 121 i Houstrup lige noget for jer. Det charmerende træsommerhus ligger i et naturskønt område, hvor der er rig mulighed for at opleve naturen til fods eller på cykel. I kan også slappe af på den skønne terrasse med familie og venner, eller lade batterierne op i den dejlige sauna.

Find roen i naturen  

For børnene kan en lille tur rundt i haven være en stor oplevelse. Det charmerende træsommerhus ligger på en 1.100 m² stor grund. Grunden er omkranset af grantræer og buske, som giver jer ro og privatliv, når I er i huset eller sidder på den dejlige træterrasse.

En del af terrassen er delvist overdækket. Det giver lidt ekstra læ, når mørket sænker sig på lune sommeraftener. Her er det oplagt at tænde op i grillen, og nyde en dejlig middag i det fri til lyden af fuglekvidder.

Charmerende træsommerhus med hyggelig indretning

De lyse og venlige omgivelser vil straks byde jer velkommen, og lyse trævægge og trælofter sørger for en harmonisk atmosfære i hele huset.

Huset er indrettet med en hyggelig stue. Her kan familien samles til afslapning og hygge efter en dag med gode oplevelser. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisepladsen og stuen.

På dage hvor I har brug for lidt ekstra varme, kan I tænde op i brændeovnen eller tage en tur i saunaen, som I har adgang til gennem badeværelset. Her kan I lade batterierne op og samle kræfter til endnu en dejlig dag i feriens tegn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30555

DE
D.
sagde , Deutschland

das Haus ist schön gelegen, ruhig und komfortabel
alle Strände schnell zu erreichen
für Radler sehr zu empfehlen
Haus ist gemütlich und schön eingerichtet
sehr sauber und gepflegt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage, gemütlich mit großer Holzterrasse, gut funktionierende Einrichtung, Schlafzimmer und Betten bequeme Größen. Bücher und Spielzeug vorhanden. Grundstück naturbelassen, direkt am Waldrand. Es war für uns ein Wohlfühlhaus.Die

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles Top.
Ein sehr gemütliches und sauberes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2014 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...