Skønt stråtækt sommerhus i Houstrup med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30559
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 1 i Houstrup ligger dette hyggelige stråtækte sommerhus, der rummer plads til 6 personer. I sommerhuset er der garanti for masser af afslapning i det lækre spabad og den gode sauna. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, der er omgivet af træer, som giver jer privatliv på ferien.

Hyggeligt sommerhus i Houstrup med brændeovn

I sommerhuset på Hedevang 1 er der lagt op til en dejlig ferie med hele familien. Feriehuset har en hyggelig indretning, som I vil føle jer godt tilpas i fra første øjeblik. Sommerhusets 110 kvadratmeter er indrettet med køkken-alrum, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet og 4 soveværelser.

I opholdsrummet, hvor køkken og stue forenes i ét, er der lagt op til mange hyggelige stunder sammen som familie. Her kan I samles i køkkenet til hyggelig madlavning, i sofaen foran fjernsynet til en god film eller omkring spisebordet til et sjovt spil. For ekstra hygge kan I tænde op i brændeovnen, hvis knitren sætter prikken over i’et i feriestemningen.

Forkæl jer selv med afslapning i spabad og sauna

En sommerhusferie skal stå på masser af afslapning og give jer et afbræk fra hverdagen med mulighed for at lade batterierne op. For ekstra afslapning og selvforkælelse under jeres ferie i sommerhuset på Hedevang 1 kan I finde vej til sommerhusets badeværelse, hvor et spabad og en sauna står klar til jer.

Der er intet som en tur i det dejlige spabad, hvor det varme, boblende vand forkæler jer. En tur i sauna er også helt fantastisk, når der skal tankes ny energi, især efter en tur i det forfriskende Vesterhav eller en gåtur i den vestjyske natur.

Stor, ugeneret have og afskærmet terrasse

Omkring sommerhuset løber en stor, delvist afskærmet terrasse, hvor I har god plads at tilbringe ferien udendørs på. Med liggestole, havemøbler og grill til rådighed kan I tilbringe ferien på terrassen fra morgenstund til sen aften. Sommerhusets grund er omgivet af træer, så I har masser af privatliv under ferien.

Ud over den store terrasse har sommerhuset også en stor have, som jeres børn  helt sikkert vil elske. Her vil  både gynger og sandkasse står klar til stor glæde for børnene.

Fra sommerhuset har I kun en kort køretur på 4 kilometer til det skønne Vesterhav, som er et besøg værd på alle tider af året. Desuden har I ca. 4 kilometer til Nr. Nebel, hvor I finder flere gode indkøbsmuligheder. Feriens indkøb kan også klares hos købmanden på campingpladsen i Houstrup.

*Ungdomsgrupper er ikke tilladt*

Det siger vores gæster om sommerhuset 30559

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus in ruhiger Lage, in dem man gemütliche Stunden zur Erholung verbringen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus mit vielen Zimmern und viel Spielzeug für die Kinder. Die waren begeistert von der großen Duplo-Kiste. Das Haus bleibt schön warm, die Fußbodenheizung im Badezimmer ist super. Auch draußen viel Spielzeug für die Kinder und im Badezimmer sogar eine Kinderbadewanne und ein Töpfchen – perfekt für Familien mit kleinen Kindern!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.494
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...